Libnet.ro
UNICEF

08:45

Primul operator din Romania care ofera 5G. Cat te costa internetul viitorului

Playtech Playtech,
Primul operator din Romania care ofera 5G. Cat te costa internetul viitorului

Romania nu are o retea 5G pusa la punct, dar un operator telecom ofera deja abonamente de internet 5G in trei orase din tara. Vodafone este primul operator care lanseaza abonamente 5G in. continuă pe Playtech

San Francisco, primul oras din SUA care va interzice tigarile electronice

San Francisco a devenit primul oras din SUA care interzice vanzarea tigarilor electronice, pana se stabileste care sunt efectele acestora asupra sanatatii consumatorilor, scrie BBC News.

Singurul program educational din Romania care schimba vietile copiilor si prejudecatile oamenilor mari

Iarina Taban s-a pregatit pentru o cariera in marketing, insa dupa un scurt internship si-a dat seama ca misiunea ei este alta. Din momentul in care i-a fost clar ce vrea sa se faca atunci cand o sa ajunga mare, a inceput sa dezvolte un program.

VIDEO Dubla premiera cinematografica. Primul lungmetraj din Romania filmat cu smartphone-ul este si primul film despre Vama Veche

Primul lungmetraj din Romania filmat cu smartphone-ul, Vama Veche - fara filtru, va fi lansat in seara de 6 iulie, la Plaja de Carte din Vama Veche.

Casele viitorului, disponibile acum: cat costa aceste locuinte sferice, gata intr-o zi

Exista o problema globala cu accesul la locuinte accesibile de catre tineri, iar o solutie ar putea fi reprezentata de niste case sferice ce par desprinse dintr-un film SF. Daca intrebi pe cineva cum vede casele viitorului, s-ar putea sa spuna ca vom trai intr-un fel cilindre suspendate care put fi usor instalate si transportate .

Primele abonamente 5G din Romania sunt vandute de Vodafone la pachet cu un smartphone al chinezilor de la Xiaomi

Vodafone a anuntat miercuri lansarea in premiera pe piata din Romania a primelor abonamente 5G, noile viteze de internet putand fi atinse in Bucuresti, Cluj-Napoca si Mamaia. Compania vinde noile abonamente la pachet cu un smartphone compatibil 5G produs de chinezii de la Xiaomi, desi lansarea retelei 5G s-a facut folosind smartphone-uri Huawei. Amintim ca si RCSRDS si Ericsson pregatesc lansarea tehnologiei 5G in Bucuresti. Vezi in articol cat costa primele abonamente 5G impreuna cu telefonul Xiaomi.

Aparitie inedita deasupra Autostrazii Lugoj - Deva. Cat de animat este primul pod verde din Romania, de pe Lotul 4

Primul pod verde din Romania, dupa cum l-au numit organizatiile implicate in conservarea naturii, a fost construit pe Lotul 4 al Autostrazii Lugoj - Deva, iar intre timp s-a animat.

Norvegia vine cu precizari, dupa ce stirea cu o insula care cere sa devina primul loc din lume fara fus orar a facut inconjurul lumii: A fost o campanie de promovare

Dupa ce stirea cu insula norvergiana care vrea sa fie declarata primul loc din lume fara fus orar a facut inconjurul lumii, Norvegia lamureste lucrurile: totul a fost o campanie de marketing pentru a atrage turisti, relateaza AFP.

O viata de desfrau. Elena Ceausescu s-a iubit pana si cu fratele dictatorului. Cine a fost, insa, primul barbat din viata ei

Elena Ceausescu a fost, probabil, cea mai batjocorita persoana politica in spatiul public, dupa Revolutie. Evident, si inainte de 1989 se faceau bancuri pe seama ei, dar mai cu perdea. Cand s-au vazut liberi, romanii au inceput sa raspandeasca tot felul de zvonuri despre aventurile ei amoroase. S-a ajuns sa se spuna depre Elena Ceausescu .

VESTEA care a SOCAT showbiz-ul din ROMANIA: HORIA MOCULESCU A CEDAT!

Horia Moculescu este unul dintre cei mai celebri compozitori din Romania! indragitul compozitor a vorbit despre unele dintre problemele sale cu care s-a confruntat in urma cu cateva luni. Este vorba despre.

Petre Daea: Lucrarile de reabilitare a 56 de statii de irigat din Romania, realizate in proportie de 70%

Lucrarile de reabilitare si modernizare a 56 de statii de irigat din Romania incepute in urma cu aproape trei ani sunt realizate in proportie de 70%, astfel incat 1,4 milioane de hectare de teren agricol sunt irigabile in momentul de fata, a declarat miercuri, la Tulcea, ministrul Agriculturii, Petre Daea, in timpul unei inspectii la o statie care este reabilitata, relateaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )