Libnet.ro
UNICEF

22:47

Vodafone, amendata din vina Telekom, dupa reclamatia unui client Digi

Playtech Playtech,
Vodafone, amendata din vina Telekom, dupa reclamatia unui client Digi

Vodafone a fost amendata de catre Protectia Consumatorului, insa vina pentru situatie apartine celor de la Telekom, iar plangerea a fost facuta de un client Digi. in luna aprilie, OPC a. continuă pe Playtech

Marea Britanie: Demisii pe banda rulanta din Guvernul May dupa aprobarea acordului privind Brexitul

Val de demisii din Guvernul britanic dupa aprobarea acordului de Brexit cu Uniunea Europeana. Ministrul Muncii si Pensiilor, Esther McVey, si-a anuntat joi demisia, fiind al treilea membru al cabinetului Theresa.

Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie dupa iesirea din UE. Anuntul facut de MAE

Ministerul Afacerilor Externe MAE) saluta agrearea de catre negociatorii Uniunii Europene si ai Marii Britanii a formei finale a textului Acordului de retragere si anunta ce statut vor avea romanii care se afla in Marea Britanie dupa iesirea din.

Clasamentul WTA: Simona Halep, saptamna 54 n postura de lider mondial; Monica Niculescu iese din TOP 100 dupa mai bine de opt ani

Simona Halep a inceput saptamana cu numarul 54 in postura de lider mondial, jucatoarea noastra avand un avans de 1. 046 fata de Angelique Kerber, clasata pe locul secund. Monica Niculescu a esuat in tentativa de a-si apara titlul de la Limoges si a iesit pentru prima oara dupa mai bine de opt ani din TOP 100 WTA. in afara Simonei, Romania mai are in TOP 100 urmatoarele jucatoare: Buzarnescu, Begu, Cirstea si Bogdan.

Liga 1: Situatia din campionatul intern dupa Gaz Metan Medias vs FC Voluntari 2-0 (Rezultate si clasament)

Luni a avut loc ultima partida din etapa a 15-a a campionatului Romaniei. Gaz Metan Medias s-a impus cu 2-0, pe teren propriu, impotriva celor de la FC Voluntari, si-a pastrat pozitia a cincea din clasament si a marit diferenta fata de urmatoarele clasate la cinci puncte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )