Libnet.ro
UNICEF

19:45

Vodafone Romania a pierdut procesul cu ANCOM: Compania va trebui sa achite o amenda de 720.000 de lei

B1 B1,
Vodafone Romania a pierdut procesul cu ANCOM: Compania va trebui sa achite o amenda de 720.000 de lei

Tribunalul Bucuresti a respins ca nefondat apelul inainte de Vodafone Romania impotriva amenzii de 720. 000 de lei primita de la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM). continuă pe B1

Gabriel Oprea a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei si Guvernul Romaniei. Ramane, in continuare, fara titlul de doctor. Reactia liderului UNPR

Fostul ministru de Interne si actualul lider UNPR, Gabriel Oprea, a pierdut procesul impotriva Ministerului Educatiei si Guvernului Romaniei, ramanand in continuare fara titlul de doctor. Ordinul de retragere a titlului fusese semnat de fostul ministru al Educatiei Mircea Dumitru, pe data de 1 septembrie 2016, dupa ce jurnalista de investigatii Emilia Sercan a publicat o ancheta in care a demonstrat plagiatul lucrarii de doctorat.

Lovitura pentru Gabriel Oprea: Fostul vicepremier a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei si Guvernul in dosarul de plagiat(VIDEO)

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a pierdut procesul prin care daduse in judecata Ministerul Educatiei si Guvernul Romaniei dupa ce i-a fost retras titlul de doctor, a anuntat vineri, jurnalista Emilia Sercan, ce.

Fiscul a pierdut procesul deschis lui Mihai Gadea. Realizatorul TV a aratat ca a platit in cash datoria catre Voiculescu

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a pierdut procesul deschis realizatorului TV, Mihai Gadea, in care cerea validarea popririi conturilor bancare, masura luata in procedura de recuperare a prejudiciului de 60 de milioane de euro din dosarul ICA-Dan Voiculescu.

Lovitura pentru Gabriel Oprea: Fostul vicepremier a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei si Guvernul in dosarul de plagiat. Cum a reactionat fostul membru al Guvernului (VIDEO)

UPDTE:Fostul vicepremier Gabriel Oprea reactioneaza dupa ce a pierdut in prima instanta procesul prin care daduse in judecata Ministerul Educatiei si Guvernul Romaniei dupa ce i-a fost retras titlul.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )