Libnet.ro
UNICEF

12:45

Facebook are o problema grava care iti face postarile publice

Playtech Playtech,
Facebook are o problema grava care iti face postarile publice

Nicio saptamana fara o problema Facebook? Sigur. Cea mai noua vizeaza circa 14 milioane de oameni si face ca unele postari pe care nu le voiai publice sa devina publice. Cand publici ceva pe Facebook ai posibilitatea sa distribui cu prieteni, doar pentru mine sau public. De regula, ai o setare a ta pentru toate []. continuă pe Playtech

Marul otravit ti-aduce un iubit: magia prin care poti face o persoana sa se intragosteasca nebuneste de tine

Daca esti in cautarea dragostei si crezi in magie, ar trebui sa incerci unul dintre merele magice care pot face pe oricine sa se indragosteasca nebuneste de tine. Daca inca tanjesti dupa partenerul.

Alimentul care iti distruge tiroida. Trebuie sa ai mare grija la el

Potrivit studiilor, laptele de soia poate cauza mai multe probleme. Conform unui studiu realizat de Consumers Attitudes, aproximativ 33 % dintre americani consuma alimente care au la baza soia, sau baututi facute.

Masca miraculoasa care iti scoate punctele negre si albe de pe ten de la prima utilizare. O poti prepara acasa

Aceasta masca este mai eficienta ca multe alte produse care exista in comert. O poti prepara la tine acasa, din ingrediente ieftine. Ii va oferi pielii tale o stralucire intensa si iti va curata porii in profunzime,.

24IT. Aplicatia utila care iti numara zilele pana la un eveniment special

Iulia Nagy si Laurentiu Matache au prezentat in cadrul emisiunii 24IT o aplicatie utila, mai ales pentru cei care uita mai mereu. Aplicatia numara zilele pana la un eveniment important sau special. Iulia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )