Libnet.ro
UNICEF

09:45

Zi libera pentru romani: cum ai un Paste mai relaxat in 2018

Playtech Playtech,
Zi libera pentru romani: cum ai un Paste mai relaxat in 2018

Daca voiai o zi libera in plus de Paste, rugaciunile ti-au fost ascultate. Senatul a votat pe 21 februarie ca sa ai un weekend prelungit si Vinerea Mare sa fie libera. Proiectul de lege care a dat o zi libera in plus de Paste, in 2018, a fostinitiat de deputati PMP,UDMR, PNL siPSD. Au fost []. continuă pe Playtech

Inca o zi libera pentru romani: Vinerea Mare va fi sarbatoare legala nelucratoare - propunerea a trecut de Senat

Plenul Senatului a votat miercuri ca Vinerea Mare sa devina sarbatoare legala nelucratoare, cu 86 voturi pentru, un vot impotriva si o abtinere. Camera Deputatilor este decizionala.

O NOUA ZI LIBERA PENTRU BUGETARI: Senatul a aprobat .... Iata cand va avea loc

Plenul Senatului a votat, miercuri, ca Vinerea Mare sa devina sarbatoare legala nelucratoare, cu 86 voturi pentru, un vot impotriva si o abtinere, insa Camera Deputatilor este decizionala. Proiectul.

Cati producatori romani vand prin marketplace-ul eMAG pentru afaceri mici. Cele mai populare categorii de produse

La un an de la momentul lansarii programului eMAG Deschide Romania, dedicat micilor producatori romani, 530 de astfel de afaceri au listat pe platforma eMAG, prin acest program, 120. 000 de produse facute in Romania . Care sunt cele mai cautate categorii si ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele care vor sa vanda prin acest marketplace.

Mesajul Bisericii Ortodoxe pentru romani in Postul Pastelui: A renunta doar la anumite alimente nu rezolva nimic!

A inceput postul Pastelui. Intram in acest post, in anul centenarului, mai dezbinati si mai plini de revolta ca niciodata. Pe retelele de socializare, in strada, oamenii se jignesc, unii ameninta, unii.

Vesti bune pentru romani! Guvernul promite ca va inapoia sumele pentru concediile medicale

Guvernul promite ca va inapoia, pana la finalul lunii martie, sumele datorate celor care s-au trezit cu bani mai putini pentru concediile medicale si de maternitate. Situatia a fost cauzata de modificarea.

Vesti bune pentru romani: Plafonarea dobanzilor la credite, adoptata in comisiile din Senat

Comisiile de buget, economica si juridica au acordat marti raport de admitere cu amendamente unei propuneri legislative care modifica OG 13/2011, astfel incat dobanda pentru creditele ipotecare nu va depasi de.

inca o zi libera pentru romani: in Vinerea Mare nu se lucreaza. Care sunt celelalte sarbatori legale

Senatul a adoptat, in sedinta plenului de miercuri, o propunere legislativa prin care Vinerea Mare - ultima zi de vineri inaintea Pastelui - devine zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza. Votul final va fi dat de Camera Deputatilor.

Mii de vacante pentru romani, la editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei

Romanii sunt asteptati cu mii de vacante cu reduceri de pana la 50% la editia de primavara a Targulu.

Profit urias pentru unul dintre cele mai moderne aquapark-uri din Romania

Incasari de peste trei milioane de euro pentru unul dintre cele mai atragatoare aquapark-uri din Romania. Statisticile arata ca peste 300. 000 de persoane i-au trecut pragul, profitul fiind de aproximativ un milion de euro.

Previziune submbra pentru Dinamo: Va ajunge mai rau ca Rapid

Dinamo tremura pentru prezenta in playoff al doilea sezon la rand, iar Dumitru Dragomir nu-i prevede un viitor deloc stralucit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )