Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegerile anticipate, confirmate: cand trebuie sa mergi la vot, conform lui Turcan

Playtech Playtech,
Alegerile anticipate, confirmate: cand trebuie sa mergi la vot, conform lui Turcan

Alegerile anticipate parlamentare sunt mai aproape ca niciodata. Se vehiculeaza de ceva timp ca ar trebui sa se desfasoara in aceasta vara, dar Raluca Turcan are o data exacta. in teorie, alegerile parlamentare din Romania ar trebui sa aiba loc pe 21 martie 2021. in practica, romanii vor merge cu mult inainte de aceasta data . continuă pe Playtech

Ordonanta privind alegerile anticipate nu se stie cand va fi trimisa la Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind organizarea alegerilor anticipate, adoptata de Guvernul Orban acum o sa.

TARICEANU, DESPRE OUG PRIVIND ALEGERILE ANTICIPATE: Ordonanta Guvernului Orban rescrie capitole importante din legile electorale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca OUG privind alegerile anticipate rescrie capitole importante din legile electorale, fiind o palma data democratiei.

Tariceanu, despre OUG privind alegerile anticipate: O palma data democratiei

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca OUG privind alegerile anticipate rescrie capitole importante din legile electorale, fiind o palma data democratiei. As fi spus ca este un adevarat atentat la democratie daca ea nu ar avea si prevederi pozitive, a scris Tariceanu pe Facebook.

Citu spune ca alegerile anticipate au efect pozitiv pentru ratingul de tara. Vestea buna primita de Guvernul PNL

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru ratingul de tara si spune ca guvernul PNL a primit o veste buna in acest sens de la agentia de rating Moodys.

Tariceanu ii cere lui Orban sa retraga ordonanta privind alegerile anticipate: Este o palma data democratiei

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu ii cere premierului Ludovic Orban sa retraga ordonanta de urgenta privind alegerile anticipate, precizand ca actul normativ este o palma data democratiei, pentru ca permite turismul electoral si fraudarea scrutinului.

Citu: Moodys spune ca alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de tara

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca planul Guvernului de a reduce deficitul bugetar si comunicarea transparenta dau primele rezultate, intrucat scad dobanzile si creste increderea investitorilor. Agentia de rating Moodys spune ca alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de tara, a transmis Florin Citu.

Raluca Turcan spune ca alegerile anticipate pot avea loc intre 14 mai si 28 iunie

Termenul limita pentru data alegerilor anticipate este 28 iunie, a anuntat vicepremierul Raluca Turcan, care a precizat ca un calendar realist pentru acestea ar fi intre 14 mai si 28 iunie. Turcan a spus ca alegerile anticipate pot avea loc deodata cu cele locale sau la diferenta de o zi sau o saptamana.

Ordonanta privind alegerile anticipate va fi publicata in Monitorul Oficial cand va decide premierul- Ionel Danca

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a declarat joi ca ordonanta de urgenta privind organizarea alegerilor anticipate, una dintre cele 25 de OUG-uri aprobate saptamana trecuta, va fi trimisa spre publicare la Monitorul Oficial cand va decide premierul Ludovic Orban.

PRO ROMANIA, PREGATITA DE ALEGERILE ANTICIPATE Oamenii lui Ponta nu vor vota Cabinetul Orban 2

Parlamentarii Pro Romania nu vor vota investirea guvernului Orban 2, conform deciziei de ieri a Biroului Executiv al formatiunii politice condusa de Victor Ponta.

Florin Citu, ministrul demis al Finantelor: Alegerile anticipate, efect pozitiv pentru ratingul de tara. Dobanzile scad in fiecare zi Guvernul PNL a facut din nou ca Romania sa conteze

Orizontul alegerilor anticipate creeaza un efect pozitiv pentru ratingul de tara, iar dobanzile scad in fiecare zi, sustine Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor, care a subliniat ca, la fiecare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )