Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cat i-au costat alegerile din 2019 pe romani: suma oficiala este absolut socanta

Playtech Playtech,
Cat i-au costat alegerile din 2019 pe romani: suma oficiala este absolut socanta

Romanii sunt bombardati cu alegeri peste alegeri si, ocazional, un referendum. Desi numarul celor care se prezinta la vot este deplorabil, costurile pentru fiecare efort electoral sunt fabuloase. Autoritatea Electorala Permanenta a publicat un o comunicat legat de doua dintre cele trei scrutine organizate in 2019. Cu aceasta ocazie, am aflat care au fost costurile . continuă pe Playtech

Alegerile din Slovacia si tentatia populism-conservatorismului anti-coruptie

Igor Matovi269;, liderul OLaNO, a fost insarcinat de presedinta Caputova sa alcatuiasca un nou guvern in Slovacia, in urma alegerilor din 29 februarie. 522;n urma cu exact un an era cu totul de neimaginat ca Matovi269; sa devina prim ministru, iar Caputova presedinte. OLaNO este un partid deopotriva popular, conservator si populist. De exemplu, in problema avortului OLaNO doreste introducerea unor restrictii suplimentare.

IN ULTIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Vanzarile de bunuri de folosinta indelungata au crescut cu 5,7%

Piata romaneasca de bunuri de folosinta indelungata technical consumer goods, TCG) a inregistrat in ultimul trimestru al anului 2019 o crestere a valorii vanzarilor de 5,7% fata de aceeasi perioada a anului 2018, avansul fiind datorat campaniilor promotionale organizate in perioada Black Friday si in luna decembrie 2019.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2017 seconds )