Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cine este adevaratul Celentano din Fierbinti. Mesajul lui Costel Buca, in ziua votului: Bautura m-a ridicat!

Playtech Playtech,
Cine este adevaratul Celentano din Fierbinti. Mesajul lui Costel Buca, in ziua votului: Bautura m-a ridicat!

Febra alegerilor prezidentiale i-a cuprins si pe locuitorii din localitatea Fierbinti, care au inspirat celebrul serial de comedie Las Fierbinti. Printre ei se afla si adevaratul Celentano, care sustine ca s-a lasat de bautura si s-a apucat de filosofie. Barbatul, al carui nume real este Costel Buca, a mers duminica la vot sa isi aleaga . continuă pe Playtech

Dancila ii face pe liberali ipocriti dupa ce Orban a spus ca a dat jos guvernul PSD pentru ca Romania sa aiba un comisar european de la PPE: Multi s-au intrebat care a fost adevaratul motiv din spatele motiunii

Viorica Dancila ii acuza pe premierul Ludovic Orban, Klaus Iohannis si intreg partidul liberal de ipocrizie dupa ce prim-ministrul a spus ca Guvernul Dancila a fost schimbat cu unul de dreapta pentru ca Romania sa poata oferi un comisar european de la PPE. Ei fac jocurile politice ale altora si incearca sa acopere in presa aceste manevre tipand la noi fake news! Iata adevaratul fake din politica romaneasca: Klaus Iohannis si PNL!, a spus Dancila.

Cine este omul de la care Viorica Dancila vrea un milion de euro. Informatia a aparut in mijlocul alegerilor

Duminica, 24 noiembrie, este zi mare, caci azi se va desemna noul presedinte al tarii noastre pentru urmatorii cinci ani. in timp ce romanii cauta sectiile de vot, Viorica Dancila, unul dintre candidatii in cursa pentru Cotroceni, sta cu gandul la un milion de euro. Cine este omul de la care doreste oficialul bani? Cine .

Gica Hagi, anunt de ultima ora: Nationala are antrenor!. Cine este noul selectioner

Anunt de ultim moment cu privire la alegerea selectionerului Romaniei. Giga Hagi a facut ultimul anunt cu privire la cine va ocupa aceasta pozitie. FRF nu a dat inca raspunsul oficial cu privire la aceasta functie, insa Giga Hagi a lansat anuntul. Cine va fi noul selectioner al echipei de fotbal a Romaniei Acum, nationala .

Cine este Mihai Sora si de ce indemnul lui la vot este atat de important. Altfel, ne vor scoate si din matematica, nu doar din Europa!

Mihai Sora i-a indemnat pe romani sa mearga sa isi exprime dreptul la vot si in aceasta duminica, pe 24 noiembrie, in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Apelul filozofului catre alegatori este unul cat se poate de important si a fost publicat, de curand, pe contul oficial de Facebook al acestuia. Cine .

Cine este Mirela Vaida si de cand lucreaza la Antena 1. La ce televiziune a debutat prezentatoarea TV FOTO

Cine este Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct si de cand lucreaza la Antena 1? La ce televiziunea a debutat? Cine este Mirela Vaida? Mirela Vaida este solista vocala a Teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, a terminat, in 2006, un master in Comunicare si relatii publice, in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii .

Cine este Edward Sanda, presupusul iubit al Cleopatrei Stratan. Acesta a spus adevarul despre relatia dintre cei doi

Cleopatra Stratan a ajuns la varsta de 17 ani si si-a schimbat stilul muzical. Fiica lui Pavel Stratan colaboreaza cu Edward Sanda, iar in spatiul public au aparut informatii potrivit carora cei doi ar fi impreuna. Pentru a face lumina in acest caz, artistul a acceptat sa vorbeasca despre relatia cu Cleopatra. Edward Sanda a .

S-a castigat premiul de 3,7 milioane de euro la Loto, categoria Joker. Cine este castigatorul

Un barbat care a jucat un bilet norocos la categoria Joker a avut parte de un castig fabulos, de cateva milioane de euro. Suma castigata si oferita de catre Loteria Romana atinge valoarea record de 3,7 milioane de euro, iar castigatorul a fost anuntat de curand. Mai mult, cel care urmeaza sa intre in posesia .

Cine este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului. Andreea Dumitrescu, presiuni pentru intrebarile incomode adresate PSD

Andreea Dumitrescu este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului, punand-o in dificultate pe candidata PSD la alegerile prezidentiale. Este vorba despre aceeasi jurnalista care a lucrat la TVR si care a fost retrasa de pe PSD deoarece ar fi fost prea agresiva. Jurnalista Andreea Dumitrescu a pus-o in incurcatura pe .

Cine este seful de campanie al lui Klaus Iohannis, Toata echipa a fost schimbata recent

Actualul Presedinte in functie are un nou sef de campanie pentru acest ultim tur al alegerilor prezidentiale. Liberalii au anutat, printr-un comunicat de presa cine va fi persoana care se va ocupa de campania lui Klaus Iohannis. Ludovic Orban, seful de campanie al lui Klaus Iohannis a fost inlocuit in urma cu putin timp din .

S-A TERMINAT! Dumitru Dragomir a dat cartile pe fata! Cine este, de fapt, iubitul Simonei Halep? Povestea a fost ascunsa

Simona Halep traieste cea mai frumoasa perioada a vietii ei! CUTREMUR MONDEN! ANTONIA, BAGATA iN SPITAL! MEDICII FAC EFORTURI SA O SALVEZE! IMAGINI CUTREMURATOARE GALERIE FOTO) Campioana este.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )