Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mircea Badea, mesaj dur despre votul in diaspora: Exaltari cretine!

Playtech Playtech,
Mircea Badea, mesaj dur despre votul in diaspora: Exaltari cretine!

Pe retelele sociale circula imagini in care se pot observa cozi interminabile la sectiile de votare unde pot vota romanii din diaspora. Multi dau vina pe proasta organizare din sectiile de votare. Astfel, s-ar putea ajunge la situatia in care unii alegatori sa nu mai aiba timp sa-si exprime dreptul de vot pana la inchiderea [] . continuă pe Playtech

Mircea Badea o jigneste pe Viorica Dancila: Imbecila planetei

Viorica Dancila a fost scriticata de Mircea Badea, dupa ce a declarat ca isi va exercita dreptul la vot atat la alegerile europarlamentare, cat si la Referendumul pentru justitie. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a avut un mesaj dur si pentru PSD. Da. Voi participa duminica la vot si voi vota [] .

Mircea Badea a rupt tacerea! De ce s-a infuriat prezentatorul de la Antena 3 pe Liviu Dragnea

Mircea Badea a erupt din nou) la Antena 3, dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca vrea sa mai ofere o gratuitate pentru toti studentii. Prezentatorul emisiunii in gura presei ia foc atunci cand aude ca li se acorda privilegii studentilor, pentru ca al n-a primit niciunul cand era student si nu i se pare [] .

Mircea Badea: Daca niste partide din Romania vor fi validate prin vot popular, au toata legitimitatea sa ceara

Dupa ce s-a spus, pe surse, ca partidele din Opozitie ar urma sa ceara demisia Guvernului, Mircea Badea a afirmat ca data acestea vor fi validate prin vot popular, au toata legitimitatea. Daca.

Mircea Badea: Daca niste partide din Romania vor fi validate prin vot popular, au toata legitimitatea sa ceara demisia Guvernului

Dupa ce s-a spus, pe surse, ca partidele din Opozitie ar urma sa ceara demisia Guvernului, Mircea Badea a afirmat ca data acestea vor fi validate prin vot popular, au toata legitimitatea. Daca.

Mircea Badea: Nu am nicio problema sa cada Guvernul. As da-o jos pe Dancila acum daca ar depinde de mine

Mircea Badea a spus la in gura presei ca nu are nicio problema daca ar cadea Guvernul si chiar ar da-o jos pe Viorica Dancila din functia de premier, daca ar putea face acest lucru. S-a facut.

Liviu Dragnea: Stiu ca ne-a certat Mircea Badea pentru gratuitati. Nu ne vom opri aici!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a promis joi seara la Antena 3 ca studentii vor avea tarife reduse la jumatate pe cursele aeriene interne. Stiu ca ne-a certat Mircea Badea foarte mult pentru ca am dat gratuit.

Mircea Badea, predictii-soc pentru ziua alegerilor: Va lua cel putin 40%!

Mircea Badea a prezentat, joi, pe pasa cu Sinteza zilei, predictiile sale privind procentele pe care le vor obtine principalele partide din Romania la alegerile europarlamentare de pe 26 mai. Eu zic ca PSD ia.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Mircea Geoana, despre votul din Diaspora: Nu conteaza atat de mult in cifre absolute, ci mesajul pe care il transmit acasa

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, e de parere ca mai important decat votul propriu-zis al romanilor din Diaspora este mesajul pe care il transmit catre familia de.

Consulul onorific al Romaniei la Lugano, mesaj despre votul din strainatate. De ce s-au format cozile interminabile

Razvan Dumitrescu a citit, duminica seara, un mesaj de la Marinela Somazzi-Safta, Consul onorific al Romaniei la Lugano, care explica ce s-a intamplat cu votul din strainatate. Cozile la vot din diaspora.

Mircea Badea: Iohannis, cere-ti scuze!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, intrebat fiind despre posibilitatea ca liderul PSD, Liviu Dragnea sa candideze la alegerile prezidentiale, ca atata ne mai lipseste, ca un infractor condamnat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )