Libnet.ro
UNICEF

05:15

Prima reactie a liderilor PNL, dupa ce au vazut rezultatele votului. Ce a declarat Ludovic Orban

Playtech Playtech,
Prima reactie a liderilor PNL, dupa ce au vazut rezultatele votului. Ce a declarat Ludovic Orban

Liderii PNL au oferit primele reactii dupa inchiderea sectiilor de votare si afisarea rezultatelor la alegerile europarlamentare. Presedintele partidului, Ludovic Orban, s-a numarat printre cei care au tinut sa transmita un mesaj, la scurt timp dupa terminarea scrutinului. Asa arata sondajele efectuate la urne, prezentate oficial la ora 21. PSD 25,8% PNL 25,8% USR Plus [] . continuă pe Playtech

Prima reactie a USR dupa rezultatele exit-poll la europarlamentare: E elementul pe care ne constuim mai departe viitorul

Dan Barna, presedintele USR, a facut declaratii dupa rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare si rezultatele de la Referendum. Oamenii au spus pana aici, mai departe nu trebuie sa mergem.

Prima reactie a USR dupa rezultatele exit-poll la europarlamentare: E elementul pe care ne construim mai departe viitorul

Dan Barna, presedintele USR, a facut declaratii dupa rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare si rezultatele de la Referendum. Oamenii au spus pana aici, mai departe nu trebuie sa mergem.

Prima reactie a MAE, dupa accidentul de autocar din Italia: Actiuni in regim de URGENTA

Consulatul General al Romaniei la Bologna urmareste indeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 22 mai, in regiunea italiana Toscana, transmite Ministerul Afacerilor Externe, potrivit.

USR PLUS, prima reactie dupa ce a vazut pe ce loc a iesit la alegerile europarlamentare

Alianta 2020 USR PLUS a reprezentat surpriza acestor alegeri europarlamentare. Dupa un prim scandal, cu incapacitatea de a inscrie alianta in cursa electorala, aceasta a ajuns sa se bata pentru locul intai. Rezultatele finale au fost afisate, iar USR-PLUS a obtinut 23,9% din voturi. Alianta 2020 e compusa din doua partide: USR, care a aparut [] .

Ministrul Sanatatii, prima reactie in cazul pacientului mort din Vaslui dupa ce ambulanta s-a impotmolit in noroi: Decesul se produsese inainte

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut o prima reactie dupa ce un pacient de 51 de ani a murit in Vaslui, in timp ce ambulanta care se indrepta spre locuinta lui s-a impotmolit in noroi. La.

Carmen Avram, prima reactie dupa rezultatele exit-poll: Am vazut ca se cere caderea Guvernului. Ar fi pacat, e un Guvern bun

Carmen Avram, aflata pe lista pentru europarlamentare din partea PSD, a facut primele declaratii dupa rezultatele exit-poll. PSD a obtinut scorul de25. 8%, acelasi scor pe care l-a obtinut si PNL. Cele.

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa rezultatele exit-poll la europarlamentare: Am avut dreptate. Voi lupta in continuare pentru toate lucrurile in care cred

Deputatul PSD, Liviu Plesoianua declarat pe pagina sa de facebook, imediat dupa rezultatele exit-poll din cadrul alegerilor europarlamentare, ca va continua sa creada in tot ceea ce a spus anterior si va.

PMP, prima reactie dupa inchiderea urnelor

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat duminica dupa dupa anuntarea rezultatelor exit-poll la alegerile europarlamentare ca pentru formatiunea sa reprezinta un succes mare si a sustinut totodata ca PSD.

Mihai Tudose, prima reactie dupa inchiderea urnelor: in aceasta seara a castigat Romania

Fostul premier Mihai Tudose, candidat la europarlamentare din partea ProRomania, a transmis un mesaj dupa inchiderea urnelor. Cea mai uzitata intrebare acum e: cine a castigat alegerile. Raspunsul.

Gheorghe Hagi, prima reactie dupa castigarea Cupei Romaniei cu Viitorul

Vedeti mai jos ce a declarat Gheorghe Hagi, la cald, dupa obtinerea celui de-al doilea trofeu la carma echipei pe care a creat-o de la zero in fotbalul romanesc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )