Libnet.ro
UNICEF

14:45

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de luni, 17 februarie. Un nou scandal in casa

Playtech Playtech,
Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de luni, 17 februarie. Un nou scandal in casa

In emisiunea Puterea Dragostei au intervenit noi discutii pe temele legate de relatii, de astfel a fost eliminat prin vot si un nou concurent! Ce s-a intamplat in editia de luni, 17 februarie? Un nou scandal in casa in urma editiei precedente din Puterea Dragostei,Bianca face declaratii dure asupra Ligiei, sustinand ca ar fi incercat . continuă pe Playtech

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 16 februarie

Emisiunea Puterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de duminica 16 februarie Turcu si Andreea .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 15 februarie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de sambata 15 februarie Roxana si Turcu s-au .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 17 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoriateleviziunii: Survivor Romania! Emisiunea .

Curs valutar BNR luni, 17 februarie. Cu cat poate fi cumparat euro, in comparatie cu dolarul si lira sterlina

BNR va emite noul curs valutar luni, 17 februarie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR luni, 17 februarie Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valorile monedelor lumii luni, 17 februarie, in jurul orei .

Informatii ANM. Prognoza meteo pentru luni, 17 februarie: cer noros si temperaturi peste media perioadei

Specialistii de la ANM au informat cum va fi vremea saptamana aceasta. De luni, 17 februarie 2020, ne asteapta temperaturi peste media perioadei si cer noros. Prognoza ANM pentru luni, 17 februarie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza pentru intervalul 17 februarie 24 februarie 2020. Meteorologii anunta ca spre .

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Scorpion -Trebuie sa te implici intr-o competitie care are ca scop obtinerea unui renume, a unui succes, care poate se numara si in bani, dar ai.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Sagetator -Se apropie un eveniment care iti inspira o oarecare teama sau neincredere, incat ai dori sa se amane cumva. Timpul trece fara sa-l.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn -Ai grija in ce te bagi azi: ceea ce ar putea parea o banala gluma se poate transforma intr-un mic dezastru greu de reparat. Totusi, chiar.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Varsator -Esti norocosul principal al zilei, deoarece treci printr-un moment deosebit ce te face fericit. Este ca implinirea unui mare vis printr-un concu.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 FEBRUARIE 2020 pentru Zodia Pesti -Nu te juca asa cu vorbele, mai ales daca in fata ta se afla o persoana pesimista care are tendinta de a trata orice cuvant ca pe un atac la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )