Libnet.ro
UNICEF

22:15

Rares Bogdan, prima reactie dupa ce s-a incheiat votul la europarlamentare. Ce gest a facut

Playtech Playtech,
Rares Bogdan, prima reactie dupa ce s-a incheiat votul la europarlamentare. Ce gest a facut

Votul la europarlamentare s-a incheiat, la ora 21:00. Romanii s-au mobilizat cum nu au mai facut-o niciodata pana acum la alegerile pentru Parlamentul European. Rares Bogdan, care a deschis lista PNL la aceste alegeri, a oferit prima reacatie dupa ce s-a incheiat votul la europarlamentare. PNL a obtinut 25,8% din voturi, la egalitate cu PSD. continuă pe Playtech

USR PLUS, prima reactie dupa ce a vazut pe ce loc a iesit la alegerile europarlamentare

Alianta 2020 USR PLUS a reprezentat surpriza acestor alegeri europarlamentare. Dupa un prim scandal, cu incapacitatea de a inscrie alianta in cursa electorala, aceasta a ajuns sa se bata pentru locul intai. Rezultatele finale au fost afisate, iar USR-PLUS a obtinut 23,9% din voturi. Alianta 2020 e compusa din doua partide: USR, care a aparut [] .

PMP, prima reactie dupa inchiderea urnelor

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat duminica dupa dupa anuntarea rezultatelor exit-poll la alegerile europarlamentare ca pentru formatiunea sa reprezinta un succes mare si a sustinut totodata ca PSD.

Mihai Tudose, prima reactie dupa inchiderea urnelor: in aceasta seara a castigat Romania

Fostul premier Mihai Tudose, candidat la europarlamentare din partea ProRomania, a transmis un mesaj dupa inchiderea urnelor. Cea mai uzitata intrebare acum e: cine a castigat alegerile. Raspunsul.

Carmen Avram, prima reactie dupa rezultatele exit-poll: Am vazut ca se cere caderea Guvernului. Ar fi pacat, e un Guvern bun

Carmen Avram, aflata pe lista pentru europarlamentare din partea PSD, a facut primele declaratii dupa rezultatele exit-poll. PSD a obtinut scorul de25. 8%, acelasi scor pe care l-a obtinut si PNL. Cele.

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa rezultatele exit-poll la europarlamentare: Am avut dreptate. Voi lupta in continuare pentru toate lucrurile in care cred

Deputatul PSD, Liviu Plesoianua declarat pe pagina sa de facebook, imediat dupa rezultatele exit-poll din cadrul alegerilor europarlamentare, ca va continua sa creada in tot ceea ce a spus anterior si va.

Gheorghe Hagi, prima reactie dupa castigarea Cupei Romaniei cu Viitorul

Vedeti mai jos ce a declarat Gheorghe Hagi, la cald, dupa obtinerea celui de-al doilea trofeu la carma echipei pe care a creat-o de la zero in fotbalul romanesc.

Carmen Dan, prima reactie dupa scandalul Parola: S-a exagerat in mod intentionat, ideea ca a fost blocat intregul oras

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, sustineca este exagerataideea ca s-a blocat accesul in Targoviste din cauza mitingului PSD de duminica. Ministrul spune ca este vorba despre o.

Ministrul Sanatatii, prima reactie in cazul pacientului mort din Vaslui dupa ce ambulanta s-a impotmolit in noroi: Decesul se produsese inainte

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut o prima reactie dupa ce un pacient de 51 de ani a murit in Vaslui, in timp ce ambulanta care se indrepta spre locuinta lui s-a impotmolit in noroi. La.

Rares Bogdan (PNL): Pentru ca vinovatii sa plateasca, pentru ca Romania sa fie eliberata, trebuie sa votati! Viitorul copiilor sta in votul dumneavoastra! (VIDEO)

Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, i-a indemnat pe romanii din tara si din diaspora sa iasa la vot, pentru ca vinovatii sa plateasca pentru toate relele ultimilor ani, iar Romania sa revina ac.

Rares Bogdan, in studioul HotNews.ro: Divortul UDMR de PSD, un ultim act al disperarii ca nu vor intra in Parlamentul European / Dupa alegeri vom forta o schimbare a Guvernului

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a afirmat, la HotNews. ro LIVE, ca dupa europarlamentare PNL va forta o schimbare a Guvernului. El se declara convins ca la alegerile de duminica liberalii vor obtine cel mai mare scor din istoria post-decembrista. Despre divortul UDMR-PSD, el a spus ca este un ultim gest al UDMR, in disperarea ca va pierde alegerile de duminica si ca nu va intra in Parlamentul European.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )