Libnet.ro
UNICEF

14:00

Rezultate finale Alegeri Prezidentiale, turul 2. Date oficiale BEC. Update cu numaratoarea in timp real

Playtech Playtech,
Rezultate finale Alegeri Prezidentiale, turul 2. Date oficiale BEC. Update cu numaratoarea in timp real

Romanii sunt chemati la vot, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019, pe 24 noiembrie, atunci cand va fi desemnat noul presedinte al Romaniei pentru urmatorii cinci ani. in al doilea tur de scrutin se infrunta Klaus Iohannis, seful statului aflat in functie, sustinut de PNL si Viorica Dancila, candidatul PSD. Vezi AICI rezultatele exit . continuă pe Playtech

Rezultate partiale Alegeri Prezidentiale, turul 2: Klaus Iohannis 63%, Viorica Dancila 37%

Peste 18,2 milioane de romani sunt asteptati sa voteze in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019 care are loc astazi, duminica, 24 noiembrie 2019. Sectiile de vot din tara s-au deschis la ora 7. 00 si se vor inchide la ora 21. 00, interval in care romanii vor avea de ales intre presedintele in exercitiu Klaus Iohannis, .

Vot Diaspora tur 2 Alegeri Prezidentiale 2019 LIVE: Rezultate, Exit-Poll, Date oficiale BEC

Alegerile prezidentiale turul 2 au loc in tara la sfarsitul acestei saptamani, pe 24 noiembrie. insa in ceea ce priveste votul pentru romanii din Diaspora, acesta va incepe chiar in ziua de vineri, 22 noiembrie. Atunci romanii care muncesc, studiaza sau se afla in vacanta pe teritoriul altor tari, in weekend-ul cu votul pentru .

Exit Poll OFICIAL Alegeri Prezidentiale, Turul 2. Nu se mai poate schimba nimic: Iohannis, CASTIGATOR!

Au aparut primele date de tip exit poll oficiale, realizate de Curs-Avangarde. Conform acestora, Klaus Iohannis a reusit sa obtina un nou mandat la Cotroceni castigand detasat alegerile prezidentiale in dauna Vioricai Dancila. UPDATE: Exit-poll IRES, ora 21:00: Klaus Iohannis 67,1% Viorica Dancila 32,9% UPDATE: Potrivit datelor obtinute la ora 20:00, 66,5% din .

Alegeri Prezidentiale, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora. Afla orarul complet

Romanii aflati peste hotare trebuie sa stie la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora! Pe data de 24 noiembrie, romanii isi aleg presedintele tarii! Acestea sunt cele mai scumpe alegeri prezidentiale din istorie, deoarece s-a investit mult pentru votul romanilor din diaspora. Acestia pot vota la alegerile prezidentiale din data de 24 .

Prezenta la vot in Diaspora, alegeri prezidentiale, turul 2, LIVE. 906.171 de romani au votat in strainatate pana duminica, la ora 20:08

Romanii din diaspora pot vota incepand de vineri, de la ora locala 12. 00, pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale. in primul tur, s-a inregistrat o prezenta record la urne a romanilor din strainatate. UPDATE, ora 21:10: Au votat in diaspora 928. 554 de romani. UPDATE: duminica, 24 noiembrie, ora 21:00. Diaspora a batut toate recordurile! .

Prezenta la vot in Diaspora alegeri prezidentiale, turul 2, LIVE: Aproape 100.000 de romani au votat pana la ora 20.00, ora Romaniei

Romanii din diaspora pot vota incepand de vineri, de la ora locala 12. 00, pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale. in primul tur, s-a inregistrat o prezenta record la urne a romanilor din strainatate. UPDATE ora 20:00: Peste 97. 500 de romani au votat in diaspora pana la aceasta ora. Peste 80. 000 au votat la sectiile .

Prezenta la vot in Diaspora alegeri prezidentiale, turul 2, LIVE: 203 romani au votat pana la ora 10.00, ora Romaniei

Romanii din diaspora pot vota incepand de vineri, de la ora locala 12. 00, pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale. in primul tur, s-a inregistrat o prezenta record la urne a romanilor din strainatate. UPDATE ora: 10. 00 Pana la orele 10:00, aproximativ 370 de romani aflati in stranatate au votat pe listele suplimentare. in act .

VIDEO Alegeri prezidentiale, turul II - diaspora. Modul inedit in care Ambasada Romaniei in Regatul Unit ii cheama pe romani la vot. Membrii sectiilor fac valuri in asteptarea alegatorilor

Ambasada Romaniei in Regatul Unit a postat mai multe filmulete si poze pe pagina oficiala de Facebook prin care ii informeaza pe romanii din Marea Britanie unde pot merge sa isi exprime votul in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. in imagini, pot fi vazuti membrii sectiilor de vot cum isi fac incalzirea in asteptarea votantilor facand celebrele valuri sau prin alte modalitati nastrusnice.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ce sanctiuni risca cei care voteaza de mai multe ori sau fara sa aiba dreptul. Principalele reglementari legislative

Romanii sunt asteptati la urne pe 24 noiembrie in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Acestia vor avea de ales intre presedintele in functie Klaus Iohannis si fostul premier Viorica.

Prezenta la vot la Alegerile Prezidentiale, turul 2, Live Update. 49,87% din romani au votat pana la ora 21:00. Date BEC

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati, duminica, 24 noiembrie, la alegerile prezidentiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, romanii au de ales intre Klaus Iohanis, presedintele Romaniei ales in 2014 si Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Duminica, 24 noiembrie, veti gasi prezenta la vot si rezultate la alegeri .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )