Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vesti proaste pentru pensionari. Nu sunt bani pentru majorarea pensiilor. Dezvaluiri, la dezbaterea din Parlament

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru pensionari. Nu sunt bani pentru majorarea pensiilor. Dezvaluiri, la dezbaterea din Parlament

Legea pensiilor a primit, in cursul zilei de marti, raport de admitere. Totul s-a petrecut in sedinta comisiilor reunite de munca si juridica din Camera Deputatilor. Ce acuzatii a adus Lia Olguta Vasilescu in privinta lipsei de bani pentru majorarea pensiilor? Nu sunt bani pentru majorarea pensiilor Proiectul privind Legea pensiilor a picat la vot, . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru Elena Udrea. Ce decizie au luat judecatorii, in cazul anchetelor care o vizeaza

Elena Udrea a fost trimisa din nou in judecata, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si spalare a banilor, anunta procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Alaturi de fostul ministru al Turismiului a mai fost trimis in judecata si Dan Andronic, pentru savarsirea infractiunii de marturie mincinoasa. Elena Udrea, trimisa din nou in .

E OFICIAL! Vezi AICI cum POTI LUA BANI DE LA STAT! VESTI EXCELENTE pentru MULTI ROMANI!

Vesti excelente pentru mai multi romani! Prin urmare, cei care sunt someri si care se vor reloca pentru a se angaja vor primi un ajutor lunar de 900 de lei, timp de 3 ani de zile.

Date oficiale: 80% dintre copiii din Registrul National pentru Adoptii sunt incadrati la profilul greu adoptabili Cati asistenti maternali sunt in Romania, cum se obtine atestatul si ce obligatii au

Sorina, fetita de 8 ani care a starnit un val de emotie fara precedent in ultimele zile, este unul dintre miile de copii care figureaza in registrele statului roman ca greu adoptabili. Potrivit datelor Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului si AdoptiiANPDCA), furnizate la solicitarea Hotnews. ro, in Registrul National pentru Adoptii, in ultima zi a anului trecut, erau inregistrati 3. 123 de copii adoptabili, 80% dintre acestia, mai exact 2. 508, fiind la profilul greu adoptabili. in total, in Romania, 50. 608 copii sunt in sistemul de protectie speciala, dintre care 17. 916 se afla in ingrijirea celor 11. 218 asistenti maternali atestati. Femeii care o ingrijise pe Sorina i s-a retras atestatul in luna mai, insa la nivelul autoritatilor exista date centralizate privind numarul atestatelor retrase, ca urmare a neindeplinirii obligatiilor, vechi de opt ani. Mai exact, in 2010 au fost 25 de asistenti maternali carora nu li s-a reinnoit atestatul, iar in primele noua luni ale lui 2011, 16. Pentru perioada 2012-2019 vom solicita de la nivelul DGAPC-urilor acest tip de date, precizeaza ANPDCA.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )