Libnet.ro
UNICEF

05:15

Victor Ponta, un nou atac la Dragnea. Ce a spus fostul presedinte PSD

Playtech Playtech,
Victor Ponta, un nou atac la Dragnea. Ce a spus fostul presedinte PSD

Victor Ponta, candidatul Pro Romania la aceste alegeri europarlamentare, a vorbit despre ce a insemnat prezenta mare la vot. Partidul Pro Romania a inregistrat un scor de 5,7%, astfel ca a reusit pragul si Victor Ponta poate ajunge la Bruxelles. Victor Ponta a spus, dupa ce au fost comunicate primele estimari oficiale, ca mesajul e [] . continuă pe Playtech

Victor Ponta continua atacurile asupra lui Dragnea si dupa europarlamentare: A ingropat PSD si ALDE; noi o sa pornim reconstrutia pe zona de centru-stanga

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat la finalul alegerilor europarlamentare ca electoratul roman a trimis un mesaj foarte clar pentru PSD si ca atat timp cat Liviu Dragnea va ramana la conducerea partidului, acesta va ingropa atat PSD cat si ALDE.

Victor Ponta: E clar mesajul dat de oameni azi. Dragnea nu intelege (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat duminica seara dupa anuntarea primelor rezultate la alegerile europarlamentare, ca pentru formatiunea sa nu exista decat inainte. Asta in contextul in care.

Victor Ponta se lauda cu votul: poza pusa pe internet

Politicienii au mers la urne sa voteze. Victor Ponta a fost unul dintre ei si a publicat trei fotografii pe internet, dupa vot. O poza i-ar putea aduce o amenda usturatoare. Victor Ponta, co-fondator si presedinte al Partidului PRO Romania, a votat duminica si cum era de asteptat, a pus stampila pe candidatii partidului sau [] .

Victor Ponta, despre victoria lui Timmermans in alegerile europene: Vesti foarte bune. Se pare ca olandezii nu se uita la Antena 3

Victor Ponta spune ca victoria in alegerile europarlamentare a laburistilor lui Frans Timmermans este o veste foarte buna, comentand ca se pare ca olandezii nu se uita la Antena 3. Ponta face astfel aluzie la propaganda PSD indreptata impotriva prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, descris drept un adversar al Romaniei.

Victor Ponta: Daca vine multa lume la vot, o sa castige Romania

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat duminica, dupa ce a votat la o sectie organizata la Scoala Maria Rosetti din Capitala, ca o sa castige Romania, daca se prezinta multi alegatori la urne.

Fostul presedinte german Horst Koehler se retrage din functia de mediator ONU pentru Sahara Occidentala

Fostul presedinte german Horst Koehler a renuntat la rolul sau de mediator ONU pentru teritoriile disputate din Sahara Occidentala, relateaza Mediafax, potrivit site-ului agentiei Dpa.

Dragnea, un nou atac la Iohannis: Din 2017 a initiat aceasta industrie a urii; Sustinatorii lui nu au o farama de suflet

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri seara ca presedintele Klaus Iohannis a pornit in 2017 o industrie a urii si ca acesta isi trimite batausii sa timoreze si sa intimideze membrii PSD. Vor sa introduca politica batei, a adaugat Dragnea.

EUROPARLAMENTARE 2019.Victor Ponta, la iesire de la sectia de votare: Doar azi orice om este mai puternic decat orice politician, cu votul

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat duminica, dupa ce a votat la o sectie organizata la Scoala Maria Rosetti din Capitala, ca o sa castige Romania, daca se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )