Libnet.ro
UNICEF

01:05

MSI Titan: cel mai bun laptop de gaming a devenit mai bun si e gata de VR

Playtech Playtech,
MSI Titan: cel mai bun laptop de gaming a devenit mai bun si e gata de VR

MSI Titan si-a lasat audienta cu gura cascata in urma cu aproximativ doi ani cand s-a lansat prima oara, dar acum beneficiaza de un upgrade important de performanta. Amatorii de gaming in deplasare au un nou computer portabil la care pot visa in perioada imediat urmatoare. Acesta este intitulat MSI GT83VR Titan SLI si tocmai []. continuă pe Playtech

Baschet: LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria play-off-ului NBA

LeBron James, superstarul echipei Cleveland Cavaliers, a devenit joi seara cel mai bun marcator din istorie in playoff-ul campionatului profesionist nord-american de baschet NBA), depasindu-l pe legendarul Michael Jordan, informeaza AFP.

[P] Kaufland este desemnat lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania

Kaufland Romania a primit certificarea Best Buy Award, ocupand locul intai la categoriaLantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania, in urma voturilor exprimatedirect de catre consumatori.

Cel mai bun jucator de Go din lume a fost invins de un calculator

Proiectul AlphaGo continua sa fie unul de succes, cea mai noua victorie a inteligentei artificiale fiind una de mare succes. Ke Jie este cel mai bun jucator de Go din lume, dar se pare ca nici macar cei mai buni dintre cei mai buni nu pot face fata inteligentei artificiale. Jie a inceput un duel [].

Premier League: Antonio Conte a fost ales cel mai bun antrenor al sezonului

Tehnicianul Antonio Conte a fost ales cel mai bun antrenor al sezonului in Anglia, dupa ce a reusit sa castige titlul cu echipa Chelsea Londra.

STUDIU Trei din cinci angajati considera ca isi pot gasi un job mai bun in mai putin de trei luni

Peste 60% din angajatii romani considera ca daca vor sa faca o schimbare in cariera reusesc sa isi gaseasca un loc de munca in mai putin de trei luni. Asa arata cel mai recent studiu facut de eJobs. Potrivit sursei citate, mai mult de jumatate din respondenti isi actualizeaza constant CV-ul, pentru a-si spori sansele de a se angaja.

Cel mai mare antrenor roman din toate timpurile, desfiintat de Johan Cruyff: A distrus Ajax-ul lui Rinus Michels

Cel mai mare jucator olandez din toate timpurile, fostul antrenor legendar al Barcelonei, JohanCruyff, il desfiinteaza pe Stefan Kovacs, considerat la randu-i, cel mai titrat antrenor roman di.

Rusia anunta ca relatiile sale cu NATO sunt la cel mai scazut nivel de dupa Razboiul Rece. Moscova avertizeaza NATO sa-si schimbe politica pana nu este prea tarziu

Ministerul de Externe de la Moscova a anuntat, vineri, ca relatiile Rusiei cu NATO sunt acum la cel mai scazut nivel de dupa Razboiul Rece, informeaza agentia oficiala TASS.

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe planeta, lipsit aproape complet de radiatii si poluare

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe glob este o statiune din Prahova care detine cateva superlative importante, scrie one. ro. Salina Slaniceste cea mai mare din Europa ca.

5 To Go sau cum un roman care bea cafea la ibric este pe cale sa creeze cel mai mare lant de cafenele din tara

Radu Savopol, de profesie designer de interior, a inceput sa vanda mai multe tipuri de cafea cu pret fix, un business pentru care spune ca nu exista concurenta. Acum, antreprenorul care se declara bautor de cafea la ibric, detine cel mai mare lant de.

Mircea Geoana: Exista suspiciuni rezonabile privind un efort deliberat, de la cel mai inalt nivel, pentru influentarea alegerilor din 2009

Mircea Geoana, adversarul lui Traian Basescu la alegerile prezidentiale din 2009, a declarat marti, in cadrul audierilor din comisia de ancheta parlamentara privind turul doi al acestui scrutin, ca in opinia sa exista suspiciuni rezonabile privin un efort deliberat coordonat de la cel mai inalt nivel al statului pentru influentarea acestor alegeri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )