Libnet.ro
UNICEF

12:30

Samsung si Microsoft lanseaza HMD Odyssey, ,,cea mai completa experienta VR

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Samsung si Microsoft lanseaza HMD Odyssey, ,,cea mai completa experienta VR

Samsung Electronics Co. Ltd. a lansat astazi, in parteneriat cu Microsoft, casca Windows Mixed Reality MR) HDM Odyssey, dispozitiv premium care ofera utilizatorilor una dintre cele mai complete experiente virtuale din industrie. Samsung HDM Odyssey. continuă pe Wall-Street Ro

Romania domina clasamentul companiilor din Europa de Sud-Est. Hidroelectrica este cea mai profitabila din regiune

Peste jumatate din clasamentul celor mai mari 100 de companii din Europa de Sud-Est este alcatuit din companiile din Romania - economia cea mai mare si cu cea mai rapida crestere din regiune, potrivit unui top realizat de SeeNews. Hidroelectrica este, de departe, cea mai profitabila.

Cea mai importanta manifestare culturala. S-a deschis Salonul anual de carte, ajuns la cea de-a XXVI-a editie

Cea mai reprezentativa manifestare culturala pentru Baragan s-a deschis la Slobozia. Salonul anual de carte, organizat de Biblioteca Judeteana Stefan Banulescu-Ialomita, cuprinde douasprezece evenimente distincte, programate pe tot parcursul lunii octombrie, la Slobozia, Amara, Munteni Buzau si Parcul arheologic de la Giurgeni.

Galaxy Note 8 are cea mai buna camera, la fel ca iPhone 8 Plus

La aproximativ o saptamana dupa ce am avut confirmarea ca iPhone 8 Plus are cea mai buna camera pe un telefon, Galaxy Note 8 se pare ca nu e departe. Deja de cativa ani, cei de la DxOMark fac o treaba foarte buna cand vine vorba de teste pentru performanta foto/video a smartphone-urilor actuale. Rezultatele [].

Motive pentru a vizita cea mai fericita tara din lume

Norvegia a fost desemnata cea mai fericita tara din lume. Luminile nordice salbatice, peisajele superbe si istoria sunt doar cateva din motivele pentru care ar trebui sa ajungeti macar o data in aceasta tara.

Cea mai frumoasa statie de cale ferata de pe planeta, abandonata

Canfranc Estacion se afla ascunsa la poalele muntilor Pirinei, la granita dintre Spania si Franta si este probabil cea mai frumoasa statie de cale ferata din lume. Aceasta a fost deschisa in 1928 si a fost numita Titanicul Muntilor , iar scopul pentru care a fost construita a fost incercarea de a stimula comertul si calatoriile dintre cei doi giganti europeni, insa a fost abandonata in 1970, potrivit The Telegraph.

Cea mai frumoasa statie de cale ferata de pe planeta a fost abandonata

Canfranc Estacion se afla ascunsa la poalele muntilor Pirinei, la granita dintre Spania si Franta si este probabil cea mai frumoasa statie de cale ferata din lume. Aceasta a fost deschisa in 1928 si a fost numita Titanicul Muntilor, iar scopul pentru care a fost construita a fost incercarea de a stimula comertul si calatoriile dintre cei doi giganti europeni, insa a fost abandonata in 1970, potrivit The Telegraph.

S-a dezvaluit care este cea mai scumpa strada din Marea Britanie/ Preturile proprietatilor au ajuns la 35 de milioane de lire sterline

Kensington Palace Gardens este cea mai scumpa strada din Londra, iar pretul mediu al proprietatilor in aceasta zona este de 35,6 milioane de lire sterline, potrivit The Telegraph. Zona gazduieste persoane cunoscute in intreaga lume - finantatorul FC Chelsea, Roman Abramovici sau mostenitoarea imperiului Formula 1, Tamara Ecclestone - si chiar daca preturile locuintelor care se incadreaza in aceasta portiune au ajuns in ultimul an la aproximativ 2,5 milioane de lire sterline, Kensington Palace Gardens ramane primul loc.

Cum arata si unde se afla cea mai scumpa casa din Bucuresti - FOTO

Are 15 camere, aproape 2. 000 de metri patrati si se afla unde altundeva decat in cea mai scumpa zona a Capitalei: cartierul Dorobanti. Vila este construita intr-un stil architectural.

Cea mai cautata femeie din SUA: Ce legatura are cu atacul armat din Las Vegas (FOTO)

Cea mai cautata femeie din SUA in acest moment este Marilou Danley, cea despre care se presupune ca ar fi partenera barbatului care a deschis focul la un festival de muzica country din Las Vegas,.

Marius Copil la cea mai buna clasare din cariera

Jucatorul Marius Copil bifeaza in aceasta saptamana cea mai buna clasare din cariera in ierarhia data publicitatii de ATP.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )