Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alerta meteo ANM. Romania, cuprinsa de un val polar. Temperaturile incep sa treaca pe minus

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Romania, cuprinsa de un val polar. Temperaturile incep sa treaca pe minus

Romania este cuprinsa de un val polar. Meteorologii de la ANM au emis alerta meteo iar vestile nu sunt tocmai bune. Conform acestora, temperaturile incep sa scada considerabil si sunt anuntate ninsori si lapovita. Romania este cuprinsa de un val de aer polar Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua alerta meteo pentru weekend. continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vine prapadul: cand incep ninsorile in Romania

Vine iarna peste noi, spun meteorologii. Temperaturile vor scadea brusc si vor fi insotite de ploi si ninsori. in partea de est si in partea de vest, centru si nord a tarii sunt posibile precipitatii mixte. Alerta meteo ANM: se anunta precipitatii mixte sau chiar ninsori Seara trecuta a fost putin mai cald in majoritatea .

Alerta meteo ANM. Vin ninsorile in Romania, incepand de vineri

ANM a emis un avertisment de ultima ora. Meteorologii anunta intrarea in vigoare a unui cod galben de ninsori si vant puternic pentru majoritatea regiunilor din tara. ANM: mesaj nou de vreme severa. Un cod galben de ninsori si vant puternic intra in vigoare de vineri Ieri a fost innorat si am avut precipitatii slabe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )