Libnet.ro
UNICEF

13:15

Bataie de joc: e cel mai aglomerat weekend de la mare, dar taxele de pod de la Fetesti si rovinieta NU pot fi platite prin SMS

Playtech Playtech,
Bataie de joc: e cel mai aglomerat weekend de la mare, dar taxele de pod de la Fetesti si rovinieta NU pot fi platite prin SMS

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta ca sunt probleme la plata taxei de pod de la Fetesti si a rovinietei. Sistemul de plata prin SMS a picat chiar duminica, zi in care zeci de mii de turisti se vor intoarce de la mare. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta . continuă pe Playtech

Presa internationala sustine ca s-a ajuns la un ACORD pentru transferul lui IANIS HAGI: Unde ar pleca cel mai curtat jucator roman al momentului (VIDEO)

Ianis Hagi 20 de ani) este de departe cel mai curtat jucator roman, in acest moment. Rand pe rand, presa internationala si cea din Romania l-a dat ca si transferat in cele mai importante campionate ale.

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, ar fi finalizat divortul printr-o intelegere financiara de 38 de miliarde de dolari

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon si cel mai bogat om din lume, ar fi finalizat divortul de sotia sa, MacKenzie Bezos, vineri, dupa ce cei doi au ajuns la o intelegere financiara care se ridica la 38 de miliarde de dolari, scrie Mediafax, citand Bloomberg News.

Concluziile Simonei Halep dupa victoria cu Azarenka: Cred ca a fost cel mai bun meci al meu din acest an. Am jucat foarte bine

Simona Halep 7 WTA) a avut o evolutie excelenta in confruntarea cu Victoria Azarenka, cedand doar patru game-uri in fata fostului lider mondial scor 6-3, 6-1). Romanca a declarat, la conferinta de presa, ca a fost cel mai bun meci al sau din acest an. in plus, jucatoarea noastra a vorbit despre urmatoarea adversara, Cori Gauff 15 ani), despre accidentarea la glezna, dar si despre obiectivul sau in a doua saptamana de la Wimbledon.

CTP o lauda pe Simona Halep dupa victoria cu Azarenka: Cel mai bun meci!

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa victoria Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Numarul 7 mondial a invins-o pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Londra. Jurnalistul a laudat-o pe Simona, despre care a spus ca a facut cel mai bun meci din acest .

Incendiu de proportii la manastirea Rimet, cel mai vechi asezamant monahal din Transilvania

Un incendiu are loc vineri la cel mai vechi asezamant monahal ortodox din Transilvania, manastirea Rimet, unde focul se manifesta pe o suprafata de 400-600 de metri din acoperis, la fata locului fiind.

Cel mai cunoscut criminal din Olanda, condamnat la inchisoare pe viata

Cel mai cunoscut criminal din Olanda, Willem Holleeder, a fost condamnat joi la inchisoare pe viata, scrie Agerpres, citand dpa. Victimele lui Holleeder - figura dominanta a crimei organizate din Olanda timp de peste 35 de ani - erau alti lideri ai crimei organizate, complici si chiar membri de familie.

Cel mai valoros jucator din NBA este crestin-ortodox: Tot ce fac, fac prin Dumnezeu. Sunt extrem de binecuvantat Salariul sau a depasit 24 de milioane de dolari in 2018 (VIDEO)

Giannis Antetokounmpo a castigat premiul pentru cel mai valoros jucator din NBA, in sezonul 201819, devenind al treilea cel mai tanar baschetbalist din istorie care-si adjudeca acest premiu, respectiv al.

Primaria Sectorului 4 despre jardinierele de circa 4.000 lei: Sunt din granit, au fost achizitionate direct de la producator, la cel mai bun raport calitate-pret

Primaria Sectorului 4 a achizitionat jardinierele de circa 4. 000 lei bucata direct de la producator, la cel mai bun raport calitate-pret disponibil, se arata in precizarile transmise de institutie catre HotNews. ro. Acestea sunt din granit si au garantie 50 de ani.

Cel mai frumos castel al Romaniei este in pericol! Bucati intregi din Peles se degradeaza sub ochii autoritatilor - VIDEO

Cel mai frumos castel al Romaniei se degradeaza de la o zi la alta! Bucati intregi din Peles se rup sub ochii autoritatilor, care se declara neputincioase. Ministerul Culturii nu poate face reparatii,.

Cum ajuti copilul sa slabeasca. Medic nutritionist: Cel mai bine este sa-i dam copilului tinte

Sedentarismul si folosirea in exces a tehnologiei au efecte directe atat asupra adultilor, cat si asupra celor mici. La acestea se adauga o dieta defectuoasa, care contine dulciuri, grasimi si bauturi acidulate cu mult zahar. Studiile sustin ca obezitatea infantila trebuie tratata cu foarte mare atentie fiindca reprezinta un semnal de alarma asupra sanatatii copilului si influenteaza viata viitorului adult.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )