Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cum faci acasa cea mai buna banana bread. Desertul delicios, perfect pentru weekend

Playtech Playtech,
Cum faci acasa cea mai buna banana bread. Desertul delicios, perfect pentru weekend

Un desert delicios, perfect pentru weekend sau pentru a fi servit la micul-dejun alaturi de o ceasca de cafea sau de ceai, reteta de mai jos este si foarte usor de preparat. Iata cum faci acasa cea mai buna banana bread sau chec cu banane. Cea mai buna reteta de banana bread Daca ai prea . continuă pe Playtech

Cum faci acasa cea mai buna salata de cartofi. Reteta este atat de simpla, perfecta pentru post

Salata de cartofi este un fel de mancare din cartofi fierti si o varietate de alte ingrediente. in general, este considerata o garnitura, deoarece insoteste de obicei felul principal. Se crede ca preparatul isi are originile in Germania, raspandindu-se in mare parte in Europa si mai tarziu in coloniile europene. Reteta de salata de cartofi .

Cea mai buna videochatista din lume e din Timisoara. Nu o sa iti vina sa crezi ce studii are

O femeie din Timisoara a devenit cea mai de succes videochatista din lume. Ivonna Reeve a castigat acest premiu la doar trei luni dupa ce a debutat in aceasta meserie. O timisoreanca este cea mai buna videochatista din lume Dupa ce a castigat marele premiu pus la bataie de platforma LiveJasmin, Ivonna Reeve a devenit .

Cum se prepara cea mai buna varza a la Cluj. Care e reteta: asa iese gustoasa

Cea mai simpla reteta pentru varza a la Cluj are numai cateva ingrediente si se pregateste rapid. Acest fel de mancare este unul gustos si satios, fiind o alegere excelenta, indeosebi in sezonul rece. Ingrediente varza a la Cluj 500 g carne tocata, amestec de vita si porc 150 g orez 100 ml bulion de .

Cea mai buna invartita cu nuca. Reteta perfecta de weekend

Nu stii ce sa mai prepari pentru pofticiosi in weekend? invartita cu nuca moldoveneasca va face ravagii! E simpla, extrem de gustoasa si ii va aduce pana si pe cei mai mofturosi in jurul mesei. Ingrediente si modul de preparare. Reteta pentru invartita cu nuca Mancarea moldoveneasca e pe placul celor mai multi tocmai pentru .

Reteta pentru cea mai buna ciorba de varza murata cu afumatura. Iese un deliciu, ce trebuie sa folosesti neaparat

Zicala cate bordee, atatea obiceie se aplica si in cazul preparatelor culinare, iar ciorba de varza murata nu face rabat. Ea se prepara in diferite feluri, in functie de gusturile fiecarei odai din lume. Iar daca in Letonia se prepara cu morcovi, cartofi si fulgi de porumb sau de ovaz, iar in Suedia contine si .

OMS: Un Craciun fara o mare reuniune de familie este cea mai buna optiune

Un Craciun in grup restrans, fara o mare reuniune de familie, este fara indoiala ce mai buna optiune pe timp de pandemie pentru majoritatea tarilor, a estimat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), informeaza AFP.

Onestitatea este cea mai buna politica: IMM-urile care dezvaluie proactiv scurgerile de date tind sa aiba pierderi financiare cu 40% mai reduse

Exista o corelatie intre modul in care este dezvaluita o bresa de securitate a datelor si pierderile financiare totale pe care le are o organizatie in urma unui incident de securitate cibernetica. Potrivit unui nou raport realizat de Kaspersky, IMM-urile care decid sa isi informeze voluntar partile interesate si publicul despre o astfel de situatie, in medie, vor pierde cu 40% mai putin decat celelalte companii, ale caror probleme de securitate ajung in mass-media. Aceeasi tendinta s-a constatat si in cazul companiilor mari.

Acest dispozitiv ar fi cea mai buna solutie care sa lupte contra secetei

Pentru a preveni o seceta devastatoare in Cape Town, Africa de Sud, oamenii de stiinta au sugerat lansarea de particule minuscule in atmosfera superioara prin intermediul unui dispozitiv,.

Cum alegem cea mai buna carne pentru mesele de Sarbatori. Sfaturile macelarilor si nutritionistilor

Febra cumparaturilor ii face pe multi romani sa nu se mai uite la calitate. Un aspect deosebit de important il reprezinta alegerea produselor: cum ne dam seama ca sunt proaspete si la ce trebuie sa fim atenti pentru a alege o bucata de carne sanatoasa.

Cum sa faci acasa salata de icre. Ce ingredient secret folosesc toate gospodinele

In articolul de astazi te invatam cum sa faci acasa salata de icre si care este ingredientul secret pentru un produs final desavarsit. Salata de icre in perioada Postului se mananca doar cand sunt Dezlegari la peste, in restul anului, acest fel delicios este servit la mesele de sarbatoare, dar si in zile normale. Cum .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )