Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cum isi intareste Simona Halep sistemul imunitar. Ce a facut in weekend

Playtech Playtech,
Cum isi intareste Simona Halep sistemul imunitar. Ce a facut in weekend

Simona Halep are din ce in ce mai multa grija la sanatate asa, mai ales in aceasta perioada. Ce a facut celebra sportiva si cum isi intareste sistemul imunitar? Tanara le-a aratat totul fanilor pe retelele de socializare. Ce face Simona Halep pentru a-si intari sistemul imunitar? Iubita sportiva a inceput de cateva zile pregatirea . continuă pe Playtech

Vestea primita acum de Simona Halep. Ce au observat jurnalistii straini

2020 a fost un an serios afectat de pandemia de coronavirus, iar calendarul WTA nu a facut exceptie. Simona Halep a participat la doar sase turnee, dintre care a castigat trei. Desi are doar trei infrangeri, sezonul romancei nu poate fi considerat unul de exceptie. in special din cauza esecului neasteptat din turul 3 de .

Vesti proaste pentru Simona Halep. Ce se intampla cu Australian Open 2021

Simona Halep a terminat anul 2020 pe locul 2 WTA si a reusit sa-si mai adauge trei titluri in palmares. Dar, per total, a fost un an mai degraba dezamagitor. in special din cauza eliminarii foarte rapide de la Roland Garros. Mai ales in conditiile in care a sarit si US Open tocmai pentru a .

Anastasiu: Nimic nu poti sa faci singur in viata, nici macar Simona Halep nu reuseste; e nevoie de echipa

Nimic nu poti sa faci singur in viata, nici macar Simona Halep nu reuseste, pentru ca toti avem nevoie de echipe in care sa avem incredere, a declarat marti seara, in cadrul unui eveniment dedicat antreprenorilor, Dragos Anastasiu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana AHK). Niciodata nu e tarziu si e important ca la inceput sa fii inconjurat de oameni care chiar daca sunt diferiti, si e bine sa fie diferiti, au aceleasi seturi de valori si impartasesc aceeasi viziune foarte clar exprimata, discutata si aliniata. Nimic nu poti sa faci singur in viata. Nici macar Simona Halep nu reuseste. Toti avem nevoie de echipe si, din punctul acesta de vedere, uitati-va cu cine porniti la drum. E greu sa pornesti singur. Eu incurajez echipele si sa aveti incredere chiar daca, uneori, veti fi dezamagiti, a explicat presedintele Grupului Eurolines.

Simona Halep, mesaj manifest pentru toti romanii. Ce a transmis marea campioana

Simona Halep s-a alaturat campaniei Cumpara de langa tine, initiata sponsorul ei, Banca Transilvania. Astfel, sportiva de pe locul 2 mondial ii indeamna pe toti romanii sa faca achizitii de la micile afaceri din cartier. Pentru a sprijini firmele de cartier din Romania in aceasta perioada foarte dificila. Cu numeroase restrictii provocate de pandemia de .

FOTO Simona Halep a uitat de tenis - Cum se antreneaza campioana de la Wimbledon in mijlocul naturii

Simona Halep a inceput de cateva zile pregatirea pentru noul sezon din circuitul WTA, iar miercuri si-a surprins fanii cu imagini din mijlocului naturii. intr-un cadru de basm, Simona a uitat putin de tenis si a ales sa practice un alt sport.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )