Libnet.ro
UNICEF

11:01

Curs valutar BNR vineri, 6 decembrie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR vineri, 6 decembrie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, vineri, 6 decembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in weekend. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7785 lei in luna octombrie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7538 lei minim de 4,7472 . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR, miercuri, 4 decembrie: Cat costa euro la casele de schimb

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, miercuri, 4 decembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7744 lei in luna octombrie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7538 lei minim de 4,7472 .

Curs valutar BNR, marti, 3 decembrie. Cat costa euro

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar! in ce stadiu este azi, 3 decembrie, Indicele ROBOR si care este evolutia monedelor de circuatie internationala? Curs valutar BNR marti, 3 decembrie Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar pentru valorile monedelor de circulatie internationala. Cotatiile urmeaza sa apara, pe site-ul oficial al .

Curs valutar BNR, joi, 5 decembrie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar. Indicele ROBOR indica azi o schimbare. Care sunt cotatiile monedelor internationale si care este evolutia acestora din lunile precedente? Cur valutar BNR, joi, 5 decembrie Banca Nationala a Romaniei BNR) emite cursul pentru ziua de joi, 5 decembrie. Cotatiile monedelor de circulatie internationala vor urma sa .

Cat costa rochia purtata de Carmen Iohannis la Palatul Buckingham. Pretul ii va uimi pe multi

In seara de 3 decembrie, Klaus si Carmen Iohannis au participat la receptia organizata de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham, unde s-au prezentat impecabil. Prima doamna a Romaniei a avut o tinuta simpla, dar aproape ca i-a luat fata Melaniei Trump, care are in spate o cariera de model. Rochia purtata de Carmen .

Fendi a lansat geanta parfumata! Iata cat costa!

Celebrul brand Fendi a lansat, impreuna cu legendarul parfumier Francis Kurkdijan, geanta parfumata in editie limitata! Iata cum arata si cat costa ineditul accesoriu! .

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )