Libnet.ro
UNICEF

06:45

EXCLUSIV Adevarul care adanceste drama din clanul Duduienilor. in loc sa joace la nunta de lux a fiicei sale, Emi Pian va fi inmormantat cu doar o zi inainte

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Adevarul care adanceste drama din clanul Duduienilor. in loc sa joace la nunta de lux a fiicei sale, Emi Pian va fi inmormantat cu doar o zi inainte

Drama imensa in clanul Duduianu. Fiica lui Emi Pian, Izabela, urma sa faca nunta in acest weekend. Manelistii care urmau sa ii cante la fastuoasa petrecere, vor canta acum la inmormantarea tatalui ei. Detalii in exclusivitate. Fiica lui Emi Pian urma sa se marite in weekend Detalii cutremuratoare ies la iveala, dupa moartea fulgeratoare a . continuă pe Playtech

Ultimul mare scandal in care a fost implicat Clanul Duduienilor, al carui lider Emi Pian a fost ucis recent

Clanul condus de Emi Pian era recunoscut pentru scandalurile violente din Capitala. Duduienii dadeau bani cu camata, se ocupau cu santajul, traficul de droguri sau proxenetismul. Ultima data, au fost in atentia politiei in urma cu doua saptamani.

VIDEO Momentul socant in care redactia BBC din Beirut este lovita de explozie si un reporter este aruncat la pamant

Momentul in care redactia BBC din capitala Libanului este zguduita a fost surprins in timpul unui interviu online care avea loc chiar atunci cand s-au produs exploziile.

Documentul care dispare definitiv din Romania. Romanii nu mai au nevoie de acest act, incepand de vineri

In urma cu douazeci de ani, printr-o lege ce intra in vigoare in data de 24 august 2000, romanii aveau obligativitatea sa se prezinte la urnele de vot, fie ca vorbim de alegeri generale, prezidentiale sau locale, cu un document numit Carte de alegator. Conform procedurilor legea a avut valabilitate 20 de ani, adica pana .

EXCLUSIV Ce se intampla acum cu parintii lui Ciprian Napy. Masura extrema la care au recurs de frica Duduienilor: Unul nu mai ramane in viata!

In timp ce familia astepta acasa trupul neinsufletit al lui Emi Pian, interlopul care a avut parte de o moarte violenta, familia criminalului era scoasa pe furis din tara, de frica razbunarii clanului Duduianu. Represalii se pare ca au avut loc imediat dupa crima. Casa unuia dintre liderii clanului Rinu a luat foc din senin.

PSD depune plangere la DNA impotriva PNL. Primarii nostri sunt amenintati si santajati

Marcel Ciolacu ii aseamana pe liberali cu interlopii din clanul Duduienilor si spune ca locul politicienilor care santajeaza si ameninta este la puscarie.

Gafa judiciara de proportii: proxenet din Clanul Gruia, eliberat din greseala din Centrul de Retinere si Arestare Preventiva EXCLUSIV

Un proxenet din Clanul Gruia a fost eliberat din greseala din Centrul de Retinere si Arest Preventiv, potrivit unor surse judiciare. Gafa autoritatilor vine la o zi dupa ce seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet, inconjurat de mascati inarmati a anuntat instituirea unor dispozitive speciale de politisti de ordine publica, mascati si jandarmi in urma uciderii liderului clanului Duduianu, Emi Pian.

EXCLUSIV Adevarul despre tratamentele pentru COVID-19, la cinci luni de la debutul pandemiei: Remdesivir pare ca nu reduce mortalitatea Hidroxiclorochina, folosita in Romania, in ciuda efectelor adverse Anticoagulantele, mai eficiente

EXCLUSIV Au trecut aproape cinci luni de cand Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat oficial ca omenirea se confrunta cu o pandemie din cauza noului coronavirus. De atunci si pana astazi lumea.

EXCLUSIV Nava care a transportat cele 2.750 de tone de nitrat de amoniu ce au explodat in Beirut a trecut si prin portul Sulina

EXCLUSIV Nava maritima Rhosus, care a transportat cele 2. 750 de tone de nitrat de amoniu, ce au explodat, marti, in Beirut, a trecut si prin porturile din Romania. Dovedesc acest lucru imaginile incarcate pe si.

EXCLUSIV Parcul Vacaresti, bijuteria verde din Bucuresti: Poate deveni atractia numarul 1. Motivul pentru care proiectul este blocat de ani de zile. Ministerul Mediului, reactie oficiala (GALERIE FOTO)

Parcul Natural Vacaresti, cunoscutsi sub denumirea de Delta Vacaresti sau cel mai salbatic loc din Bucuresti, estesituat la o aruncatura de bat de centrul orasului. Este rezultatul.

EXCLUSIV Mai pot merge preotii din casa in casa pentru sfintirea locuintelor in perioada postului? Raspunsul Patriarhiei, pentru B1.RO

EXCLUSIV Pentru ca ne aflam in Postul Adormirii Maicii Domnului, si in anumite zone se obisnuieste ca preotii sa mearga din casa in casa si sa sfinteasca locuintele enoriasilor, multi se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )