Libnet.ro
UNICEF

16:45

Gabriela Cristea, imagini necenzurate. Cum arata, de fapt, dupa ce a slabit

Playtech Playtech,
Gabriela Cristea, imagini necenzurate. Cum arata, de fapt, dupa ce a slabit

Tavi Clonda si Gabriela Cristea formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, si sunt o familie fericita. Cel putin asa se vede din afara. in aceasta perioada cuplul, alaturi de cei doi copii ai lor, si-au luat o vacanta in weekend si au plecat sa se relaxeze, in statiunea Mamaia. Gabriela Cristea, imagini . continuă pe Playtech

Cum au fost surprinsi Gabriela Cristea si Tavi Clonda la plaja. Gestul barbatului i-a uimit pe ceilalti turisti

Gabriela Cristea si-a luat o vacanta in weekend si a plecat sa se relaxeze, alaturi de sotul ei, pe nume Tavi Clonda, pe litoralul romanesc. Cei doi au ales statiunea Mamaia. Cum au fost surprinsi Gabriela Cristea si Tavi Clonda la plaja Tavi Clonda si Gabriela Cristea formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din .

Asa arata, de fapt, Gabriela Cristea. Vedeta a fost surprinsa de paparazzi pe plaja din Mamaia dupa ce a slabit (GALERIE FOTO)

Gabriela Crsitea, in varsta de 45 de ani, s-a luptat in ultima vreme cu kilogramele in plus. in timpul sarcinilor, greutatea acesteia a avut de suferit. insa, aceasta urmeaza o dieta care a ajutat-o sa.

Gabriela Firea, imagini spectaculoase cu Podul Ciurel: El vrea sa salveze Bucurestiul. Lupul paznic la oi

Gabriela Firea a postat pe contul personal de Facebook imagini spectaculoase cu Podul Ciurel. Primarul General al Capitalei a transmis si un mesaj critic la adresa celor care au incercat blocarea proiectului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )