Libnet.ro
UNICEF

08:30

Horoscopul de weekend 31 Iulie 2 August 2020. Afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste

Playtech Playtech,
Horoscopul de weekend 31 Iulie 2 August 2020. Afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste

Va prezentam horoscopul pentru weekendul 31 iulie-2 august. Multe dintre zodii sunt cu gandul la distractie ssi asi vor pune planurile in practica, pe cand altele nu-si mai vad capul de atata treaba. Asa arata horoscopul pentru weekendul 31 iulie 2 august pentru fiecare zodie Berbec Berbecul isi va surprinde partenerul de viata, dupa . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru weekendul 31 iulie -2 august 2020. Vremea se raceste semnificativ si cresc sansele de ploaie in toata tara

Incepand de vineri, 31 iulie, valorile termice vor incepe sa scada usor fata de zilele precedente, totusi nu scapam de canicula la amiaza, cand temepratura maxima va atinge 35 de grade. Cerul va fi.

31 iulie 2020. Postul Adormirii Maicii Domnului. Pacat mare pentru crestinii care fac asta! E total interzis!

Postul Adormirii Maicii Domnului, cunoscut si ca Postul Sfintei Marii sau Santamariei, este unul dintre cele mai importante posturi din an. De regula, Postul Adormirii Maicii Domnului incepe la 1 august, dar regulile bisericesti specifica faptul ca atunci cand data de 31 iulie cade intr-o zi de miercuri sau una de vineri, asa cum se intampla in 2020, postul poate sa inceapa cu o zi inainte.

Curs valutar BNR 31 iulie. Leul, incoltit de celelalte valute

Banca Nationala a Romaniei va publica cursul actualizat pentru ziua de 31 iulie, la ora 13:00. Atunci vom afla valoarea valutelor preferate de romani pentru tranzactii, dar si pentru impumuturi bancare. Vom afla cat costa un euro, un dolar american, dar si o lira sterlina. Curs valutar BNR, vineri, 31 iulie 2020 UPDATE: BNR a .

Horoscopul zilei, 29 iulie 2020. Ce zodie are numai de castigat daca sta cu ochii in patru

Astrele vin cu noi vesti pentru cele 12 semne. Prin ce vor trece nativii in ziua de miercuri, 29 iulie? O zodie are de castigat multe lucruri, daca va fi atenta la detalii si va sta cu ochii in patru. Horoscop pentru miercuri, 29 iulie 2020 Berbec Atentia ta este toata catre partea profesionala.

Horoscop. August 2020 va fi cea mai buna luna pentru aceste 3 zodii! Ce-i asteapta si pe ceilalti nativi

Horoscop august 2020. Sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august nu numai ca semnaleaza vreme placuta cu cantitate potrivita de soare si ploaie), dar saluta si sezonul puternic al Leului, regele zodiacului.

Horoscop zilnic, 28 iulie 2020. Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi

Este luna scorpionului, un moment feroce si intens, care te indeamna sa faci fata provocarii. Luna creste in intensitate si ati avut deja de a face cu unele crize si ganditi-va ce trebuie sa facetti ca sa fiti pe picioarele dvs. , cand lucrurile au devenit destul de complicate. Astazi, Luna are doar aspecte pozitive si .

Prognoza meteo azi, vineri, 31 iulie 2020. Vreme schimbatoare de la o ora la alta. Ploi, vijelii si canicula

Meteorologii anunta vreme calduroasa si astazi, 31 iulie, in majoritatea zonelor tarii. Totodata, ANM a emis si o avertizare de tip Cod galben de canicula pentru 17 judete. Mai multe detalii, in continuare. Meteo 31 iulie. Cum va fi vremea in Romania Vremea va fi calduroasa, astazi, in cea mai mare parte a tarii, local .

Horoscop, vineri, 31 iulie 2020: se schimba norocul pentru nativii din zodiile Rac, Scorpion si Pesti

Pe fondul unei opozitii cu Jupiter retrograd din Capricorn, zodiile Berbec, Rac, Balanta si Capricorn ar putea primi vesti nu tocmai placute. in schimb, sub aspectul unui trigon armonios cu Neptun retrograd din Pesti, Racilor si celorlalte semne de Apa li se schimba norocul in bine. Horoscop, vineri, 31 iulie 2020 Berbec iti e greu .

Prognoza meteo, azi, 31 iulie 2020. Vremea va fi in continuare calduroasa

Vineri, 31 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), vremea va fi in continuare calduroasa indeosebi in sudul si sud-estul tarii, unde va fi canicula.

Horoscop zilnic - vineri, 31 iulie 2020. Racii sunt vedeta zilei

Pe 31 iulie 2020, soarele rasare pe strada nativilor Rac. in plan personal, relatiile se echilibreaza, stabilind-se un confort in familie. Pe plan profesional, banii curg spre raci daca iti paun in aplicate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )