Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ianis Hagi a facut miscarea la care nu se astepta nimeni. Cum il ajuta sotia Regelui sa dea lovitura in afaceri

Playtech Playtech,
Ianis Hagi a facut miscarea la care nu se astepta nimeni. Cum il ajuta sotia Regelui sa dea lovitura in afaceri

Ianis Hagi este gata pentru noul sezon din Scotia, iar Glasgow Rangers va juca in weekend pe terenul lui Aberdeen. Internationalul roman i-a cucerit deja pe fani cu evolutiile sale, in special cea din amicalul vedeta cu Lyon. Dupa experientele nefericite de la Fiorentina si Genk, Ianis si-a gasit clubul la care se simte apreciat . continuă pe Playtech

Probleme pentru Ianis Hagi! Steven Gerard vrea sa transfere atacanti noi la Rangers! Are 3 tinte

Ianis Hagi i-a impresionat pe fanii lui Glasgow Rangers in partidele amicale, dar Steven Gerard nu este convins inca. Antrenorul englez vrea sa revolutioneze atacul echipei sale si a intrat puternic pe piata transferurilor. Nu mai putin de trei jucatori importanti, toti cu potential de a fi titulari, sunt urmariti de Rangers. Daca mutarile se .

Transformare radicala pentru Ianis Hagi. A ajuns de nerecunoscut (FOTO)

Ianis Hagi s-a integrat excelent in Scotia, la Glasgow Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard. Fotbalistul roman a cunoscut o schimbare pozitiva in joc, fata de perioada petrecuta la Genk. De asemenea, Hagi a tr.

Anuntul la care nu se astepta nimeni, sunt vizati toti soferii cu masini pe benzina si motorina. Ce se va intampla la pompa?

Piata carburantilor continua sa fie extrem de volatila, iar evolutiile sunt urmarite cu atentie de toti soferii care au masini pe benzina si motorina. Piata de carburanti a fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )