Libnet.ro
UNICEF

15:17

Informatii de ultima ora pentru sute de mii de romani. Ce se intampla cu carantina, chiar din weekend

Playtech Playtech,
Informatii de ultima ora pentru sute de mii de romani. Ce se intampla cu carantina, chiar din weekend

Anglia se confrunta in aceste zile cu o rata de infectare in crestere. Situatia este si mai dramatica, mai ales dupa descoperirea unei noi tulpine de COVID-19. Autoritatile britanice spun ca noua tulpina se propaga mult mai repede in randul populatiei. Premierul Boris Johnson nu vrea sa riste relaxarea masurilor pe fondul noii crize. Anglia . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu contractele la energie electrica. Schimbare majora de ultima ora pentru 6 milioane de romani

Se decid schimbari pentru cei peste 6 milioane de consumatori care trebuie sa treaca de pe piata universala de energie electrica pe piata concurentiala, odata cu liberalizarea pietei. Ce se intampla cu contractele la energie electrica in urma scandalul facturilor la energie mai mari cu 25% pentru consumatorii care nu vor avea timp sa aleaga .

Informatii de ultima ora despre plecarea lui Marius Sumudica. Ce s-a intamplat in Turcia, chiar acum

Marius Sumudica, decizie finala dupa un sezon si jumatate la Gaziantep. Anuntul de ultima ora al clubului. Ne exprimam recunostinta fata de Sumudica si intregul sau staff si le uram succes in cariera. Marius Sumudica a plecat de la Gaziantep. Anuntul oficialilor turci Gaziantep a anuntat ca a ajuns la un numitor comun cu Marius .

Ultima ora. Patriarhul Romaniei, anunt neasteptat despre vaccinul anti-Covid-19. Ce se va intampla in biserica de acum inainte

In cursul serii de duminica, Ministerul Sanatatii a anuntat ca Biserica Ortodoxa Romana, in frunte cu Preafericitul Patriarh Daniel, va sprijini campania de vaccinare anti-Covid-19. Astfel, in biserici se va distribui catre credinciosi o brosura care contine informatii referitoare la noul vaccin. Brosura va fi intitulata Vaccinarea impotriva COVID-19 in Romania. Gratuita. Voluntara. Sigura. Ce .

OMS da vestea crunta pentru milioane de romani. Ce se intampla cu tulpina covid care a aparut in Marea Britanie

Din pacate, OMS da vestea crunta pentru milioane de romani. Ce se intampla cu tulpina covid care a aparut in Marea Britanie, cititi in articolul de mai jos. OMS: Noile forme de coronavirus suprasolicita sistemele sanitare, din cauza numarului mare de persoane infectate OMS a dat vestea crunta pentru milioane de romani. Este incredibil ce .

Nunta anului in showbizul romanesc. Anuntul de ultima ora al lui Alex Bodi

Cu toate ca trece printr-o perioada foarte grea, Alex Bodi este increzator in viitor, iar alaturi de Daria Radionova, acesta si-a facut deja planuri. Nunta anului in showbizul romanesc intr-un intreviu pentru Antena Stars, la dublu, indragostitii au spus cand va avea loc nunta. Desi formeaza un cuplu controversat, gurile rele nu i-au oprit sa-si .

Momente cumplite pentru Rica Raducanu si sotia lui. in ce stare grava se afla, vesti de ultima ora

Fostul portar, Rica Raducanu si sotia sa, trec prin momente cumplite. Acestia au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, iar in prezent se afla amandoi internati la spitalul Matei Bals din Capitala. Momente cumplite pentru Rica Raducanu si sotia lui Rica Raducanu si sotia sa sunt infectati cu coronavirus, iar fostul sportiv a marturisit ca .

Schimbari de ultima ora legate de liberalizarea pietei de energie. Un nou termen pentru alegerea furnizorului

Schimbari de ultima ora legate de liberalizarea pietei de energie. ANRE va prelungi pana la 31 martie termenul in care cele 6 milioane de consumatori trebuie sa aleaga furnizorul de energie.

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cine sunt elevii care ar putea ajunge prima oara in banci

Subiectul redeschiderii scolilor si reluarii cursurilor a fost discutat in cursul serii de ieri de catre ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Acesta a anuntat ca exista mai multe scenarii care se pot adopta pentru revenirea elevilor in banci, toate acestea depinzand insa de evolutia ratei de infectare. Cand vor afla elevii scenariul dupa care vor functiona .

Dr Adina Alberts, reactie de ultima ora despre vaccin: Suntem manipulati. Cum l-a provocat pe Adrian Streinu Cercel

Aceasta postare se adreseaza mai ales colegilor mei din serviciile de sanatate, si-a inceput doctorul Adina Alberts mesajul publicat pe Facebook, in care a vorbit despre presiunile psihologice suportate de personalul medical vizavi de vaccinarea anti-COVID-19. in final, aceasta a lansat o provocare pentru profesorul Adrian Streinu Cercel. Dr Adina Alberts, noua reactie despre vaccinul .

Ultima ora. Raed Arafat si-a facut vaccinul anti-Covid-19 in fata tuturor. Imaginile VIDEO sunt dovada

Nu putine sunt persoanele care au criticat faptul ca cele mai importante persoane din Romania au evitat sa se vaccineze anti-Covid, punandu-se la indoiala eficienta serului. in cursul zilei de astazi, Ministerul Afacerilor de Externe a transmis un comunicat prin intermediul caruia anunta vaccinarea intregului personal al DSU, inclusiv al sefului DSU, Raed Arafat. Acesta .

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )