Libnet.ro
UNICEF

10:00

Lidia Buble a inceput sa planga din cauza lui Razvan Simion. Ce i-a spus prezentatorul de la Antena 1

Playtech Playtech,
Lidia Buble a inceput sa planga din cauza lui Razvan Simion. Ce i-a spus prezentatorul de la Antena 1

Lidia Buble a inceput sa planga pe scena din cauza lui Razvan Simion. Nu de suparare, ci pentru ca iubitul ei i-a facut o declaratie de dragoste in vazul tuturor, iar artista a fost emotionata pana la lacrimi. Vedeta se afla in turneul de promovare a piesei Margarita, iar in acest weekend a cantat intr-un . continuă pe Playtech

SCANDAL intre femeile din viata lui Razvan Simion Lidia Buble: Nu regret nimic. Ce ii raspunde fosta sotie a matinalului de la Antena 1

Scandal intre femeile din viata lui Razvan Simion. Actuala iubita a matinalului de la Antena 1, Lidia buble a declarat ca nu regreta nimic din toata situatia din ei. Nu regret absolut nimic, nu ma si.

in Romania, 200 de persoane mor anual din cauza incendiilor

In Romania, 200 de persoane mor anual din cauza incendiilor si alte 600 sunt spitalizate din aceasta cauza, in conditiile in care o camera este cuprinsa in intregime de flacari in doar trei minute, a declarat, Constantin Nistor, Chief Commercial Officer al Prysmian Group, prezent la conferinta PRIA Fire Safety of Buildings.

MotoGP: Calificarile pentru MP al Australiei, amanate pentru duminica din cauza vremii

Calificarile pentru Marele Premiu al Australiei la MotoGP au fost amanate pentru duminica, din cauza vremii, a anuntat motogp. com.

DIN CAUZA SITUATIEI DE PE PIETELE AUTO GLOBALE: Renault semnaleaza o potentiala reducere a valorii dividendelor

Renault a facut vineri aluzie la o potentiala diminuare a dividendelor, dupa ce a redus perspectivele privind vanzarile si profiturile din cauza evolutiilor de pe pietele auto globale.

in Romania, 200 de persoane mor anual din cauza incendiilor. O camera este cuprinsa de flacari in 3 minute

In Romania, 200 de persoane mor anual in urma incendiilor si alte 600 sunt spitalizate din aceasta cauza, in conditiile in care o camera este cuprinsa in intregime de flacari in doar trei minute.

LeBron James, nevoit sa-si paraseasca locuinta din cauza incendiilor din California

Incendiile care continua sa se raspandeasca in California au obligat zeci de mii de oameni sa-si paraseasca locuintele. Printre ei se afla si LeBron James, superstarul echipei Los Angeles Lakers din NBA, informeaza LEquipe.

Liga 1: Partida Universitatea Craiova vs Dinamo se va juca la Severin, din cauza lucrarilor la gazonul de pe Oblemenco

Universitatea Craiova a anuntat pe pagina oficiala de Facebook ca derby-ul cu Dinamo se va juca la Severin. Desi au primit promisiuni ca gazonul de pe Ion Oblemenco va fi schimbat pana la meciul cu Dinamo din etapa a 15-a, oltenii sunt nevoiti sa joace pe Stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin.

Romania si Ungaria, din cauza lipsei mainii de lucru, recruteaza pana in Asia

Romania primeste cu covorul rosu muncitori asiatici, iar Ungaria vecina preconizeaza 75. 000 de permise de munca in 2019 din afara Uniunii Europene UE), de trei ori mai multe decat in 2017, scrie AFP intr-un reportaj.

Mii de persoane evacuate si stare de urgenta in California din cauza incendiilor

Pompierii din California, sustinuti de scaderea intensitatii vantului, au pornit vineri ofensiva imp.

Studentii de la Oxford inlocuiesc aplauzele cu fluturarea palmelor, din cauza ca ar putea provoca anxietate persoanelor hiperacuzice

Este un semn de aprobare, ovatie si entuziasm, in schimb studentii de la Universitatea Oxford vor sa interzica batutul din palme si sa il inlocuiasca cu semnul pentru aplaudat din limbajul mimico-gestuala britanic, din teama ca zgomotul facut de lovirea palmelor ar putea declansa anxietatea anumitor persoane cu sensibilitate senzoriala, cum ar fi persoanele cu autism, relateaza Yahoo. com.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )