Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ludovic Orban, anuntul despre noile restrictii la inceput de weekend: Sa ne ferim de acest virus pervers

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, anuntul despre noile restrictii la inceput de weekend: Sa ne ferim de acest virus pervers

Ludovic Orban s-a aflat astazi intr-o vizita in judetele Gorj si Alba, impreuna cu ministrul Transporturilor, pentru a verifica investitiile. in timpul declaratiilor de presa oferite, premierul Romaniei s-a adresat romanilor care pleaca in vacanta in acest weekend, rugandu-i sa aiba grija sa respecte masurile de preventie si sa-si protejeze familia. Avertismentul premierului pentru romani . continuă pe Playtech

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

Ludovic Orban, anuntul trist despre revenirea la starea de urgenta: in mod clar, de acum incolo se aplica legea

Ludovic Orban a anuntat in cursul serii de luni conditiile in care restrictiile zonale vor fi reintroduse. De asemenea, premierul a vorbit si despre cei aproape 1000 de pacienti testati pozitiv, care au cerut sa fie externati sau au refuzat internarea. Cand vom reveni la masuri restrictive noi Premierul Romaniei a vorbit ieri despre limita maxima .

Adio, vacanta de vara! Ludovic Orban, anuntul momentului: Putem sa le amanam, tinerii au toata viata inainte

Ludovic Orban le-a transmis ieri seara romanilor un mesaj de interes general. Chiar daca e vara si suntem dornici de mers in vacante, premierul ne recomanda sa evitam anumite locuri care reprezinta posibile focare de infectie. De asemenea, acesta insista ca romanii care vor neaparat in vacanta sa mearga in Romania. Nu merg in vacanta .

Ludovic Orban: Nu e cazul sa ne gandim la relaxare, dar nu ne dorim nici restrictii. Nu vrem sa mai afectam economia

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Guvernul nu intentioneaza sa introduca alte restrictii, deoarece economia trebuie sa functioneze, dar nici nu se gandeste la noi masuri de relaxare, data fi.

Alte restrictii in Romania din cauza noului record de infectari cu COVID-19? Ludovic Orban: Ne gandim la toate mijloacele posibile

Infectia cu COVID-19 se transmite cel mai usor in spatii inchise si tocmai de aceea nu s-a impus masura purtarii mastii de protectie si in aer liber, a declarat Ludovic Orban. Premierul a explicat ca ar fi foarte dificil ca oamenii sa poarte masti in aer liber, mai ales in perioada verii.

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre amanarea alegerilor locale

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca este prematur sa se discute despre o eventuala amanare a datei alegerilor locale, chiar daca in ultimele 48 de ore s-au confirmat peste o mie de cazuri de COVID-19 zilnic, la nivel national.

Ce spunea Mohammad Murad luna trecuta despre premierul Ludovic Orban, care acum ii viziteaza hotelul: in viata lui n-a dat un salariu

Premierul Ludovic Orban viziteaza joi complexul turistic pe care il va deschide la Olimp omul de afaceri Mohammad Murad, cel care in urma cu o luna il critica in termeni duri pe prim-ministru, spunandu-i ca nu stie sa faca nimic.

Ludovic Orban, despre data alegerilor legislative: Conform prevederilor constitutionale, 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi,ca singura data la care ar putea fi organizate alegerile parlamentare in acest aneste 6 decembrie. PSD, ALDE si UDMR au depus un proiect de lege privind data.

Cum a spulberat Ludovic Orban speranta Dreptei intr-o alianta castigatoare la Primaria Constanta. Candidatul PNL are prima sansa, este adversar clar PSD

Presedintele PNL Ludovic Orban a vorbit joi, 23 iulie, despre situatia de la Constanta, acolo unde liberalii nu au ajuns la un acord cu USR in ceea ce priveste un candidat comun la primaria municipiului.

Ludovic Orban: La acest numar de cazuri noi de Covid-19, nu se pune problema sa amanam alegerile locale

Este prematur sa vorbim despre o posibila amanare a alegerilor locale din 27 septembrie a declarat, joi, Ludovic Orban, in contextul celei mai mari raportari de noi cazuri de Covid-19 de la inceputul pandemiei si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )