Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo AccuWeather pentru weekend-ul 8-9 iunie. Cum va fi vremea

Playtech Playtech,
Prognoza meteo AccuWeather pentru weekend-ul 8-9 iunie. Cum va fi vremea

Vremea va da batai de cap celor care vor sa plece in vacanta. Prognoza meteo pentru weekend-ul 8 9 iunie nu arata deloc o vreme insorita. Meteorologii au anuntat vreme instabila atat sambata, cat si duminica, in cea mai mare parte a tarii, iar in unele zone, codul galben de furtuni s-a extins pana [] . continuă pe Playtech

Prognoza meteo AccuWeather, joi, 6 iunie. Avertizarile ANM continua. Ce se intampla cu vremea

Prognoza meteo AccuWeather pentru joi, 6 iunie, indica ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii in majoritatea zonelor tarii. Iata care sunt avertizarile meteorologilor de la Administratia Nationala de Meteorologie si cum va fi vremea in toata tara! Vremea in Bucuresti Maximele pentru Bucuresti, pentru 6 iunie, sunt de 26 grade Celsius, alaturi de un cer [] .

Prognoza meteo AccuWeather in timp real, marti, 4 iunie. ANM a emis mai multe avertizari

Meteorologii indica prognoza meteo din cursul zilei de marti, 4 iunie. Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis numeroase avertizari de fenomene extreme pentru perioada sezonului cald pe care abia l-am inceput. Vremea in Bucuresti Hidrologii au emis un cod portocaliu de ploi torentiale pentru astazi, 4 iunie. Intervalul de valabilitate stabilit de [] .

Prognoza meteo AccuWeather, miercuri, 5 iunie. Ce se intampla cu ciclonul care a provocat inundatiile

Meteorologii indica faptul ca Romania nu va scapa curand de ploi. Prognoza AccuWaether pentru azi, 5 iunie, arata ca ciclonul aduce in continuare averse cu caracter torential si fenomene precum descarcari electrice sau intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie in majoritatea zonelor tarii. Vremea in Bucuresti Prognoza AccuWeather pentru [] .

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti: ploi, descarcari electrice si vant, pana joi noapte

Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Bucuresti valabila pana joi noapte, in acest interval fiind anuntate ploi, descarcari electrice si vant. Potrivit ANM, in urmatoarele zile, temperaturile maxime vor fi de 25-28 de grade celsius.

Prognoza meteo ANM, vineri, 7 iunie. Vremea se anunta calduroasa

Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta vreme calda pentru ziua de vineri, 7 iunie. Se pare ca tiparul acesta se potriveste pentru majoritatea regiunilor din Romania, astfel ca, dupa nenumarate zile de ploi si vant, avem parte de o zi linistita. Vremea in Bucuresti Maxima zilei de vineri, 7 iunie, este de 28 [] .

VREMEA. Prognoza meteo pentru aceasta vara

Vom avea parte de o vara torida cu furtuni violente. Prognoza meteo arata ca aparitiei furtunilor cu fulgere este ridicata pe parcursul urmatoarelor trei luni. Comparativ cu anii trecuti, prognoza meteo anunta.

ANM, un nou cod de vreme severa! Cum arata prognoza meteo in timp real si ce fenomene extreme sunt anuntate

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis un cod galben de furtuni si ploi. Din pacate, avertizarea cuprinde 36 de judete, o buna parte din teritoriu. Zeci de judete sunt sub cod galben Administratia Nationala de Meteorologie tocmai a emis un cod galben care vizeaza nu mai putin de 36 de judete. Acesta [] .

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 5 iunie. Vremea continua sa fie instabila

Miercuri, 5 iunie, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului ce pot.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, 4 iunie. Vesti proaste de la meteorologi

Marti, 4 iunie, vremea se va mentine instabila. in toate regiunile vor fi innorari temporar accentuate, averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 6 iunie. Vremea continua sa fie instabila

Joi, 6 iunie, potentialul de instabilitate atmosferica va fi ridicat in majoritatea regiunilor. Vor fi intervale de timp cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )