Libnet.ro
UNICEF

17:45

Prognoza meteo ANM pentru duminica, 27 octombrie. Ce vreme avem la final de weekend?

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM pentru duminica, 27 octombrie. Ce vreme avem la final de weekend?

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Iata cum va fi vremea in toata tara! De asemenea, poti vedea aici care sunt temperaturile maxime si minime pentru finalul de weekend! Prognoza meteo ANM pentru duminica, 27 octombrie Ultimul sfarsit calduros al toamne! Vremea incepe usor sa se raceasca, iar ora . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 25 octombrie: cod galben de vreme severa

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de vineri, 25 octombrie. Meteorologii au anuntat cod galben de vreme severa. Cu pasi marunti, vine iarna. Prognoza meteo ANM, vineri, 25 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat cod galben de vreme severa, valabil de la 08:00 pana la 10:00. Se .

Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 octombrie: nori josi si ceata

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de joi, 24 octombrie. Meteorologii au anuntat ca diminetile vor incepe tot pe fundal de nori josi si ceata, dar vreme frumoasa pe parcursul zilei. Prognoza meteo ANM, joi, 24 octombrie Expertii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat ca ziua de joi, 24 .

Prognoza meteo ANM pentru sambata, 26 octombrie. Cum este vremea la inceput de weekend

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Iata cum va fi vremea pentru inceputul de weekend si care sunt maximele in toate regiunile tarii! Vom mai avea sau nu parte de vreme buna? Prognoza meteo ANM pentru sambata, 26 octombrie Meteorologii aduc vesti bune pentru weekendul acesta! Temperaturile vor fi .

HOROSCOP pentru saptamana 27 octombrie - 2 noiembrie 2019, cu Mariana Cojocaru. Gemenii au zile de cosmar, Racii intra intr-un blocaj karmic

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile zodiilor pentru saptamana 27 octombrie-2 noiembrie 2019! HOROSCOP BERBEC HOROSCOPSaptamana viitoare debuteaza cu o.

LOTO 649. Numerele extrase duminica 27 octombrie 2019. Anunt important facut de Loterie

LOTO 6 din 49 din27 octombrie2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Loto 5 din 40 din27 octombrie2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Joker din XX 27.

HOROSCOP, cu Cassandra pentru saptamana 27 octombrie - 3 noiembrie 2019. Berbecii sunt extrem de energici, Leii se gandesc doar la calatorii

Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana27 octombrie - 3 noiembrie 2019. HOROSCOP BERBEC Sunteti energici si in stare de orice! Va concentrati pe.

Prognoza meteo. Meteorologii au facut anuntul: vremea o ia razna. Cand vin ninsorile! Ce se va intampla in noiembrie

Meteorologii au anuntat ca weekendul 26-27 octombrie a fost ultimul cu temperaturi blande. Specialistii estimeaza o racire accentuata si ploi in majoritatea regiunilor. Cand vin ninsorile si ce se va intampla in luna noiembrie? Cand vin ninsorile? Specialistii ANM au facut anuntul E prea tarziu pentru melodia Cineva sa ne aduca vara inapoi, caci azi, .

Se strica vremea in aproape toata tara! Prognoza meteo pana sambata

Prognoza meteo pentru joi, 24 octombrie 2019. in estul Munteniei, Dobrogea si in zonele joase din Moldova, in cea mai mare parte a intervalului va fi ceata sau nebulozitate stratiforma si izolat.

Prognoza meteo. Iarna 2019-2020, cea mai grea din ultimii ani. Un vortex polar loveste Romania

Specialistii de la Accuweather au anuntat ca iarna 2019-2020 va fi cea mai grea din ultimii ani, caci un vortex polar se va abate asupra Europei, urmand sa ajunga si in Romania in perioada urmatoare. Prognoza meteo iarna 2019-2020 Meteorologii au anuntat ca, incet, incet, vine si iarna, dar la pachet cu un vortex polar.

Republica Moldova va trece la ora de iarna in noaptea de 26 spre 27 octombrie curent

Pe data de 27 octombrie, ultima duminica a lunii octombrie, Republica Moldova va trece la ora de iarna, ca si in anii precedenti, prin transferul acelor ceasornicului cu o ora inapoi. Astfel, ora 4:00 a diminetii va deveni ora 3:00, se arata intr-un comunicat de presa emis de Guvern.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )