Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prognoza meteo pentru sambata, 6 iulie. innorari accentuate pe timpul noptii

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru sambata, 6 iulie. innorari accentuate pe timpul noptii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis astazi prognoza meteo pentru ziua de sambata, 6 iulie. Ce temperaturi ne asteapta pentru inceputul de weekend? Vremea in tara in cursul zilei de sambata, 6 iulie, specialistii de la ANM sustin ca vor fi perioade cu instabilitate atmosferica in cursul zilei. Aceasta se va manifesta . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru vineri, 5 iulie. Vremea va fi instabila

Specialistii de la Agentia Nationala de Meteorologie au anuntat prognoza meteo pentru vineri, 5 iulie. Vremea se anunta instabila. Se indica innorari temporare si se semnaleaza si averse. Care sunt maximele indicate? Vremea in tara pentru vineri, 5 iulie Vremea se anunta in general instabila, cu innorari temporar accentuate si averse. De asemenea, se anunta .

Prognoza meteo pentru miercuri, 3 iulie. Vin furtunile electrice

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie. Aceasta zi va fi si ea marcata de temperaturi mari. Care este starea vremii? Vremea in Bucuresti Pentru prima parte a zilei de maine, 3 iulie, sunt indicate maximele de 33 de grade Celsius, alaturi de cateva furtuni puternice. Vanturi vin .

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 8-27 iulie. Ce temperaturi vom avea la mijlocul verii

ANM a actualizat prognoza meteo pentru luna iulie si pentru inceputul lunii august. Potrivit meteorologilor, in iulie valorile termice vor fi usor mai coborate decat cele specifice acestui interval la.

Prognoza meteo pentru weekend. Cum va fi vremea

Dupa ce am avut parte de o vreme capricioasa pana acum, prognoza meteo pentru weekend se anunta canicula la amiaza si o medie generala a temperaturilor maxime in crestere, ajungand chiar la 36 de grade Celsius in unele regiuni. insa, pe langa gradele regasite in termometre, putem fi surprinsi si de averse in unele zone .

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 5 iulie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate

Vineri, 5 iulie, vremea va fi calduroasa in regiunile vestice, iar in restul teritoriului se vor inregistra valori de temperatura apropiate de cele specifice perioadei. Cerul va fi.

Prognoza meteo pentru joi, 4 iulie. De cand scapam de ploi?

Joi, 4 iulie, vremea va deveni normala sub aspect termic. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in prima parte a intervalului indeosebi in regiunile sudice si sud-estice precum si in zone.

Prognoza meteo pentru miercuri, 3 iulie. Se intorc ploile

Miercuri, 3 iulie, vremea se va racori semnificativ fata de ziua anterioara, insa in sudul tarii se va mentine calduroasa, izolat caniculara in orele amiezii in Lunca Dunarii unde si.

Prognoza meteo pentru marti, 2 iulie. Disconfort termic in jumatate de tara, cealalta sub averse

Marti, 2 iulie, vremea se va mentine calduroasa, caniculara in orele amiezii mai ales in zonele de campie si de podis, unde si disconfortul termic va fi accentuat. in jumatatea de.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cat mai tine canicula

Vremea va continua sa ramana caniculara in cateva intervale de pe parcursul urmatoarelor doua saptamani 1-14 iulie), insa vor exista si perioade de instabilitate atmosferica in majoritatea.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Unde va fi cel mai cald si cand si in ce zone va ploua

Saptamana aceasta vremea va fi calduroasa, media regionala a maximelor in timpul zilei atingand 34 de grade, insa de saptamana viitoare se va racori, temperaturile din timpul zilei urmand sa atinga aproximativ 28 de grade, iar cele nocturne se vor situa in jurul valorii de 19 grade. intre 3 si 5 iulie, pe arii restranse vor fi ploi trecatoare, anunta meteorologii care au dat publicitatii prognoza meteo pe doua saptamani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )