Libnet.ro
UNICEF

21:17

Prognoza meteo pentru weekend-ul 23-24 noiembrie. Vezi cum va fi vremea in duminica alegerilor

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru weekend-ul 23-24 noiembrie. Vezi cum va fi vremea in duminica alegerilor

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in weekendul care urmeaza, fiind si cel care coincide cu cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2019. in sfarsitul de saptamana 23-24 noiembrie, gradele afisate de termometre vor coincide si cu cele din ultimele zile, dar si cu normalul acestei perioade din an. Mai mult, pe . continuă pe Playtech

Vremea se va raci. PROGNOZA METEO pentru miercuri, joi si vineri

Prognoza meteo pentru miercuri, 20 noiembrie 2019. Vremea va fi in general inchisa. Aria ploilor se va extinde treptat, dinspre sud-vest si va cuprinde cea mai mare parte a tarii. in zonele montane si.

Prognoza meteo ANM, marti, 19 noiembrie: cer noros si conditii de ceata. Cate grade se inregistreaza astazi

Specialistii ANM au emis prognoza pentru ziua de marti, 19 noiembrie 2019. Meteorologii au anuntat ca vremea se pastreaza calda, insa cerul va fi mai mult noros, in unele regiuni, unde pe arii restranse va ploua sau burnita. Dimineata si noaptea va fi ceata. Cate grade se inregistreaza astazi? Prognoza meteo ANM, marti, 19 noiembrie .

Prognoza meteo ANM, luni, 18 noiembrie: conditii de ceata, ploi si vant puternic

Specialistii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 18 noiembrie 2019. Sunt anuntate nebulozitate joasa sau ceata asociata, izolat, cu burnita, ploi, in unele zone, si vant puternic pe crestele montane. Prognoza meteo ANM, luni, 18 noiembrie Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis Estimarea evolutiei valorilor termice si a .

Prognoza meteo, saptamana 18 24 noiembrie. Vremea trece de la o extrema la alta, in doar cateva zile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru perioada 18-24 noiembrie. Potrivit acestora valorile termice din acest interval se vor situa cu mult peste cele climatologic specifice pentru a doua decada a lunii noiembrie. Ce vreme sa ne asteptam spre sfarsitul acestei toamne? Astfel, potrivit estimarilor publicate luni de Administratia Nationala .

Prognoza meteo ANM, miercuri, 20 noiembrie. Vreme inchisa, cu ploi si ninsori. Vant puternic si ceata

Expertii meteo de la ANM au anuntat ca miercuri, 20 noiembrie, vom avea parte de vreme inchisa, cu ploi moderate cantitativ si ninsori, in unele zone, vant puternic pe crestele Carpatilor Meridionali si ceata dimineata si seara. Prognoza meteo ANM, miercuri, 20 noiembrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat ca astazi, .

Prognoza meteo pentru iarna. Ce spun meterologii despre fenomenele extreme

Iarna care urmeaza va fi una foarte severa, iar anuntul a fost facut chiar de catre directorul ANM. Se pare ca vremea va fi una instabila din punct de vedere termic, in urmatoarea perioada, dar si ca vor urma conditii de lapovita, ninsoare sau inghet, cu mult mai devreme decat ne-am fi putut astepta. Prognoza .

Prognoza meteo pentru perioada 18 noiembrie - 1 decembrie: Racire treptata a vremii pana la sfarsitul saptamanii

Potrivit prognozei meteo pentru urmatoarele doua saptamani, temperaturile maxime vor fi in jurul a 16-18 grade in primele zile ale acestei saptamani, urmand ca dupa 20 noiembrie sa se raceasca treptat, iar din 22 noiembrie pana la finalul lunii temperaturile vor varia de la o zi la lata in functie de regiune, intre 7 si 12 grade. Temperaturile maxime cele mai scazute se vor inregistra in Moldova, unde, dupa data de 20 noiembrie, se vor inregistra 1-2 grade, la munte unde vor fi 3-4 grade si Muntenia, unde vor fi 6 grade ziua.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 noiembrie. Temperaturile se schimba radical

In regiunile sudice si estice vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data. Va ploua pe arii extinse, iar in nordul si vestul Olteniei, ca.

Prognoza meteo, joi, 21 noiembrie. Vremea se schimba brusc, temperaturi scazute, ploi si ninsori

Specialistii de la Administratia Nationala de Romaniei au emis o noua prognoza. Meteorologii au anuntat ca in ziua de joi, 21 noiembrie, vom avea parte de ploi si temperaturi scazute in toata tara. Iata care este prognoza pentru ziua de joi! Prognoza meteo pentru joi, 21 noiembrie Vremea calda ne paraseste, pentru ca sezonul rece .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 noiembrie. Veste ingrijoratoare de la meteorologi

Vremea va fi in general inchisa, se va raci semnificativ, iar in jumatatea de est a teritoriului, cu deosebire in Moldova, valorile de temperatura vor cobora sub cele normale la aceasta data. Va ploua.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )