Libnet.ro
UNICEF

06:30

Prognoza meteo, weekendul 18-19 iulie 2020. Cum va fi vremea in weekend

Playtech Playtech,
Prognoza meteo, weekendul 18-19 iulie 2020. Cum va fi vremea in weekend

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat prognoza meteo pentru weekendul 18-19 iulie 2020. Potrivit prognozei ANM, vremea se mentine calda sambata si duminica, dar vor aparea si precipitatii si descarcari electrice. Prognoza meteo pentru weekendul 18-19 iulie 2020. Unde va ploua Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au prognozat pentru weekendul 18-19 iulie 2020 vreme . continuă pe Playtech

Prognoza meteo, azi, 14 iulie 2020. Vreme frumoasa si calda, dar si sanse de ploaie

In general, vremea se va incalzi pana in data de 16 iulie, cand media maximelor termice se va situa in jurul a 30 de grade Celsius. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea.

Prognoza meteo, azi, 16 iulie 2020. Vreme in general instabila

Joi, 16 iulie, vremea va fi in general instabila, mai ales dupa-amiaza si seara. Temperaturile coboara pana in jurul valorii de 26 de grade, in majoritatea regiunilor. Prognoza meteo in.

Prognoza meteo, azi, 17 iulie 2020. Vreme racoroasa in nord si vest, calduroasa in sud.

Vineri, 17 iulie, valorile termice vor fi mai scazute in nord-vestul, nordul si centrul tarii si se vor situa in jurul celor normale in celelalte regiuni. Cum va fi vremea azi, 17 iulie.

Prognoza meteo, azi, 15 iulie 2020. Vreme calduroasa, de pana la 34 de grade Celsius

Vremea de miercuri, 15 iulie, va fi in general calduroasa in toata tara, cu temperaturi de pana la 34 de grade. De joi, temperaturile se vor raci, iar maximele nu vor mai trece de 27 de.

Prognoza meteo weekendul 17-19 iulie 2020. Sunt asteptate averse insotite de descarcari electrice

Prgonoza meteo pentru weekendul 17-19 iulie 2020 aduce, in unele zone ale tarii, temperaturi scazute fata de cele normale pentru aceasta perioada. Potrivit meteorologilor de la Administratia Nationala de.

Vremea in iulie. Care este prognoza meteo pana la sfarsitul lunii

Meteorologii ANM estimeaza o vreme calda, in general, pentru urmatoarele doua saptamani. Variatiile termice, insa, nu vor lipsi si vor fi insotite de instabilitate atmosferica accentuata in majoritatea regiunilor, dupa data de 16 iulie 2020. Informatii ANM: prognoza meteo pana la sfarsitul lunii iulie A doua parte a lunii iulie va aduce o vreme frumoasa .

Prognoza ANM pentru vineri 17 iulie 2020. Weekendul vine cu temperaturi scazute

Suntem deja la jumatatea lunii iulie si, contrar perioadei in care ne aflam, ANM anunta pentru acest weekend temperaturi mai scazute decat norma intervalului anual. Prognoza ANM pentru vineri 17 iulie 2020 Astfel ca, pentru azi, 17 iulie, valorile termice vor fi mai scazute decat in mod caracteristic datei. ANM spune ca aceste temperaturi vor .

Vremea le da romanilor planurile de vacanta peste cap! Prognoza meteo ingrijoratoare pentru urmatoarele patru saptamani

Desi ANM estima o vreme calda, in general, pentru urmatoarele patru saptamani, acum aflam ca planurile noastre de concediu ar putea fi date peste cap de schimbarile bruste de vreme. Vremea le da romanilor planurile de vacanta peste cap Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru umratoarele patru saptamani o prognoza care da peste cap .

Prognoza ANM pentru miercuri, 15 iulie 2020. Instabilitate termica si valori termice variabile

Luna iulie este una a contrastelor din punct de vedere al fenomenelor meteorologice, cu cantitati mari de precipitatii si valori termice sub nivelul temperaturilor normale pentru acest interval termic. Prognoza ANM pentru miercuri, 15 iulie 2020 Prognoza meteo pentru ziua de miercuri nu este una imbucuratoare, anunta ANM, avand in vedere ca si astazi valorile .

Prognoza ANM pentru miercuri, 15 iulie 2020. De astazi cresc usor temperaturile

Luna iulie este una a contrastelor din punct de vedere al fenomenelor meteorologice, cu cantitati mari de precipitatii si valori termice sub nivelul temperaturilor normale pentru acest interval termic. Prognoza ANM pentru miercuri, 15 iulie 2020 Prognoza meteo pentru ziua de miercuri nu este una imbucuratoare, anunta ANM, avand in vedere ca si astazi valorile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )