Libnet.ro
UNICEF

00:07

Program extins la sectiile de Politie pentru eliberarea cazierului judiciar. Deschise si in weekend

Playtech Playtech,
Program extins la sectiile de Politie pentru eliberarea cazierului judiciar. Deschise si in weekend

Persoanele care doresc sa obtina cazierul judiciar de la sectiile de Politie din Capitala sunt informate ca in zilele de 7 si 8 septembrie 2019, in intervalul orar 9:00 17:00, la nivelul fiecarui Sector de Politie va fi deschis cate un ghiseu pentru eliberarea documentelor. Program extins la sectiile de Politie pentru eliberarea cazierului . continuă pe Playtech

Ghisee deschise in Bucuresti, sambata si duminica, pentru eliberarea cazierului infractiunilor sexuale

Politia Capitalei anunta ca, din cauza numarului mare de solicitari pentru eliberarea cazierului infractiunilor sexuale, mai multe ghisee vor fi deschise sambata si duminica. Daca solicitantul nu apare ca ar fi savarsit infractiuni de natura sexuala, adeverinta se elibereaza de obicei pe loc.

Politia Capitalei extinde in weekend programul pentru eliberarea adeverintei de non-violator Cine trebuie sa obtina astfel de document si in ce conditii Ce prevede noua legislatie

Politia Capitalei anunta, vineri, ca a extins pentru acest weekend programul pentru eliberarea adeverintei de non-violator, la fiecare sector de Politie, ca urmare a numarului mare de cereri pentru acest document. Toate unitatile din sistemele de invatamant, sanatate, protectie sociala - indiferent daca sunt de stat sau private - sunt obligate sa solicite angajatilor si celor cu care colaboreaza un certificat de integritate care sa ateste daca respectivele persoane sunt sau nu in registrul persoanelor care au comis infractiuni sexuale, potrivit unor prevederi legale intrat in vigoare din 20 iulie.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, scos din arest si dus la Politie pentru o analiza comportamentala

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu, a fost scos din Arestul Central, marti, si dus la IGPR, unde se realizeaza o analiza a comportamentului sau, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )