Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rugaciune pentru Romania, in Piata Victoriei din Capitala. Participa reprezentantii a zeci de biserici si culte

Playtech Playtech,
Rugaciune pentru Romania, in Piata Victoriei din Capitala. Participa reprezentantii a zeci de biserici si culte

In Piata Victoriei din Capitala are loc in acest weekend un eveniment de amploare la care praticipa reprezentantii a zeci de biserici evanghelice din Bucuresti. Participantii vor rosti o rugaciune pentru Romania si vor canta imnuri crestine. Rugaciune pentru Romania, in Piata Victoriei din Capitala Evenimentul are loc sambata, 7 septembrie 2019, intre orele 18:00 . continuă pe Playtech

incep lucrarile pentru largirea Prelungirii Ghencea din Capitala. Totul ar trebui sa fie gata in doi ani

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea,anunta semnarea contractului pentru largirea Prelungirii Ghencea, o investitie ceruta in ultimii ani cu insistenta de locuitorii din aceasta zona a.

Rugaciune pentru tara in Piata Victoriei, un moment unic: Noi credem ca Dumnezeu nu a uitat Romania

Sambata, 7 septembrie, intre orele 18. 00 si 21. 00, in Piata Victoriei are loc un eveniment de amploare la care participa zeci de biserici evanghelice din Bucuresti. Participantii se vor ruga pentru Romania si vor canta imnuri crestine.

Neacsu (ISMB): Unitatile de invatamant de stat din Capitala incep luni cursurile; sunt si trei exceptii

Unitatile de invatamant de stat din Capitala incep luni cursurile, existand insa trei cazuri de institutii scolare care au solicitat decalarea inceputului de an scolar, a anuntat inspectorul scolar general al Municipiului Bucuresti, Ioana Mihaela Neacsu.

Candidatul blocului pro-european la Primaria Chisinau va fi Andrei Nastase. Acesta a castigat anul trecut alegerile din capitala R. Moldova, dar victoria i-a fost anulata de instanta

Andrei Nastase, vicepremier si ministru de interne in Republica Moldova, este candidatul blocului ACUM la functia de primar general al Chisinaului, a anuntat premierul Maia Sandu, potrivit Radio Chisinau. Nastase a castigat anul trecut alegerile din capitala moldoveana, dar acestea au fost anulate de instanta.

ANM a emis atentionari meteo pentru mai multe zone din tara. Judetele expuse la fenomene meteo extreme

Specialistii de la Administratia Nationala au emis mai multe avertizari pentru anumite zone de pe teritoriul Romaniei. Iata care sunt fenomenele extreme de la inceputul sezonului de toamna si care sunt judetele din tara care vor fi afectate in mod direct de acestea! ANM, atentionari pentru fenomene meteo extreme Vremea la inceputul toamnei 2019 este .

Atentie! Plimbarea, interzisa noaptea in unele parcuri din Capitala

Daca vreti sa luati aer si sa stati in natura dupa lasarea intunericului, in Capitala, va cam puteti lua adio. in unele parcuri, veti gasi lacatul si niste paznici hotarati. Plimbarea se face.

Bucatariile pe roti fac milioane de euro pe an in Romania, dar sufera din cauza lipsei de personal

Sunt peste 50 de festivaluri pe an, in Romania, la care cei cu afaceri cu food truck-uri isi pot vinde produsele. Dar cu toate ca aceasta industrie se apropie de o valoare de 15 milioane de euro, problema lipsei de personal se face simtita, spun organizatorii unui festival ce promoveaza mancarea bucatariilor pe roti. Cat costa un astfel de business si cum vede un chef de renume problema deficitului de angajati.

PREMIERA DIGITALA: Romania, prima tara din Europa de Est unde s-a lansat platforma de comert agricol Commoditrader

Producatorii si comerciantii romani din sectorul agricol au la dispozitie, incepand de miercuri, platforma digitala Commoditrader, care le permite sa comercializeze si sa administreze digital transportul.

Romania, prima tara din Europa de Est unde s-a lansat platforma digitala de comert agricol Commoditrader

Producatorii si comerciantii romani din sectorul agricol au la dispozitie, incepand de miercuri, platforma digitala Commoditrader, care le permite sa comercializeze si sa administreze digital transportul.

Raport devastator al Curtii de Conturi pentru Nicolae Robu, primarul din Timisoara

Raport devastator al Curtii de Conturi pentru edilul orasului Timisoara. Potrivit documentului, administratia condusa de Nicolae Robu a incalcat in mod repetat legea pentru a fi puse in functii de conducere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )