Libnet.ro
UNICEF

21:00

Soarta lui Ianis Hagi la echipa nationala e decisa! Mirel Radoi a facut anuntul

Playtech Playtech,
Soarta lui Ianis Hagi la echipa nationala e decisa! Mirel Radoi a facut anuntul

Ianis Hagi traverseaza o perioada grea a carierei, dupa ce a pierdut echipa la Glasgow Rangers. Romanul a fost uitat pe banca de rezerve in meciurile importante din campionat si Europa League. A primit o sansa in weekend, cand Steven Gerrard l-a titularizat in Cupa Ligii, cu Falkirk. Dar Ianis nu a impresionat in disputa . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, umilit de fani dupa revenirea pe teren. Toata Scotia a vazut asta

Ianis Hagi a revenit printre titularii lui Glasgow Rangers, dupa mai bine de o luna. A fost chiar integralist in victoria pe care echipa sa a reusit-o in Cupa Ligii, cu Falkirk, formatie din liga a treia. Doar ca atacantul roman nu a reusit sa profite de sansa pe care a primit-o de la Steven .

Steven Gerrard si-a adus aminte de Ianis Hagi, insa romanul a dezamagit inca o data

Dupa o singura aparitie in ultimele cinci meciuri ale lui Rangers, in care a bifat doar 38 de minute, Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrrad, duminica,in optimile Cupei Ligii.

Adrian Mutu, ademenit sa lase echipa nationala pentru lupta la titlu in Liga 1: il vreau, am incredere in el

Dan Petrescu pleaca de la CFR Cluj dupa esecul din Cupa Romaniei, cu Poli Iasi, scor 0-1. Patronul ardelenilor a fost nemultumit de startul de sezon al campioanei, care este pe locul 3 in Liga 1. in plus, a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor. Pe de alta parte, Petrescu, omul care a adus titlul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )