Libnet.ro
UNICEF

19:30

Veste buna pentru romani. Cat vor sta acasa bugetarii de Craciun si de Revelion. Cand cad aceste zile

Playtech Playtech,
Veste buna pentru romani. Cat vor sta acasa bugetarii de Craciun si de Revelion. Cand cad aceste zile

Anul acesta multe dintre sarbatorile libere legale au picat in weekend, asa cum se va intampla si cu Sfantul Andrei dar si cu Ziua Nationala a Romaniei, insa Craciunul si Revelionul vor pica in timpul saptamanii. Iar asta inseamna ca bugetarii vor avea la dispozitie, in total patru zile libere. De Craciun, bugetarii vor avea . continuă pe Playtech

Veste buna pentru romani! Cresc alocatiile de la 1 ianuarie 2020: Am reusit! inca o victorie pentru copiii Romaniei

Pe langa vestile bune pe care le-au primit elevii care indicau ca programa se va schimba si vor avea mai putine ore, alta veste ii va bucura. Alocatiile se vor mari de la 1 ianuarie 2020. Iata proiectul de lege si declaratiile initiatorului! Cresc alocatiile de la 1 ianuarie 2020 Alocatiile vor creste incepand cu .

Veste buna pentru Elena Udrea! Ce se intampla cu dosarul in care este judecata

Elena Udrea a primit o veste buna din partea Comisiei Europene, care a precizat, intr-un raspuns transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei cu privire la completurile de 5 judecatori poate fi aplicata in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a reactionat pe contul personal de Facebook. Veste .

Veste buna pentru iubitorii de carte! Targul Gaudeamus se va deschide pe 20 noiembrie, iar vizitatorii vor avea parte de multe surprize

Cel mai asteptat eveniment in randul iubitorilor de carte isi deschide portile saptamana viitoare, pe 20 noiembrie. Iar vestea buna este ca, in acest an, Targul Gaudeamus va avea loc intr-un spatiu mai mare ca.

Veste buna pentru bucuresteni! De astazi, accesul la metrou se poate face cu cardul

Cu telefon, ceas inteligent sau card. Asa pot fi achitate de azi inainte calatoriile cu trenurile Metrorex, insa numai in 9 din cele 53 de statii. Bucurestenii trebuie sa aiba un cont bancar si un device.

Salariul minim va creste. Veste uriasa pentru romani. Anuntul premierului

Salariul minim pe economie va creste, urmand sa fie stabilit ulterior cuantumul, pe baza unui studiu.

Anunt ingrijorator pentru romanii care vor sa isi cumpere o casa! Ce se intampla cu preturile

Sunt imobile scoase la vanzare cu anii si nu le cumpara nimeni. Pe buna dreptate, caci, dupa ce timp de mai bine de 10 ani, preturile pe piata imobiliara au scazut continuu, in urmatoarele luni, se anunta dezastrul. Veste ingrijoratoare pentru romanii care vor sa cunoasca termenul de acasa. Anunt pentru romanii care vor sa .

Ambasada Suediei, mesaj pentru romani dupa meciul cu Romania. Ce le transmite tricolorilor

Meciul Romania-Suedia s-a terminat cu un esec de partea tricolorilor. Din pacate, cei din echipa Suediei au avut noroc de data aceasta. Ce mesaj a transmis Ambasada Suediei La Bucuresti, dupa meci? Ambasada Suediei, mesaj pentru tricolori dupa meciul cu Romania Romania se afla acum pe locul trei in grupa, la patru lungimi distanta de .

Anunt ingrijorator pentru romani! Orasele in care nu sunt bani de salarii. Situatie fara precedent

Premierul Romaniei a anuntat recent ca 43 de localitati din Romania nu mai au bani pentru plata salariilor, cheltuieli de functionare si plata indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati. Localitatile la care face referire Ludovic Orban sunt in judete precum Iasi, Harghita si Dolj, precizeaza presedintele Asociatiei Oraselor din Romania, Ionel Chirita. Situatie fara precedent: 43 .

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

BLACK FRIDAY 2019. Directorul general al ANPC, mesaj pentru romani in perioada marilor reduceri de preturi

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) recomanda cumparatorilor sa se informeze cat mai complet asupra produselor pe care intentioneaza sa le achizitioneze, in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )