Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vortexul polar loveste din nou Romania. Anuntul meteorologilor despre weekend-ul 29 noiembrie 1 decembrie

Playtech Playtech,
Vortexul polar loveste din nou Romania. Anuntul meteorologilor despre weekend-ul 29 noiembrie 1 decembrie

Vremea sufera noi modificari si vor urma temperaturi foarte scazute, in weekendul 29 noiembrie 1 decembrie. Romania va fi atinsa de un voretex polar, dupa cum au anuntat si meteorologii, iar iarna isi va intra total in drepturi, in perioada imediat urmatoare. Vortexul polar loveste din nou Romania. Anuntul despre weekend-ul 29 noiembrie . continuă pe Playtech

Tudose ii cere din nou demisia lui Ponta: Sansa PRO, Victore, e... plecarea ta

Mihai Tudose ii cere, din nou, demisia lui Victor Ponta cu care este in conflict deschis in ultima perioada. El il acuza pe liderul Pro Romania ca a devenit, in doar cateva luni, nefrecventabil si lipsit de credibilitate.

Tily Niculae e insarcinata din nou. Vedeta PRO TV, mesaj sfasietor: imi tremura mainile!

Actrita Tily Nicolae este insarcinata din nou. Vedeta PRO TV a scris un mesaj, pe blogul personal. Dupa doua sarcini pierdute, de astazi este mai bogata si recunoscatoare, iar noile trairi au facut-o sa schimbe, treptat, multiple stari. Marturisirile ei sunt emotionante. Tily Nicolae e insarcinata din nou Actrita Tily Nicolae, Roxana din serialul de .

Mioara Roman, din nou pe mainile medicilor. Ce mesaj a transmis Oana de pe holul spitalului

Mama Oanei Roman a ajuns din nou pe mana medicilor. Este deja cunoscut ca sotia lui Marius Elisei are o relatie speciala cu cea care i-a dat viata, asa ca trece prin momente extrem de grele de fiecare data cand aceasta ajunge din nou in vizorul specialistilor. Ce mesaj emotionant a postat Oana de pe .

Mariana de la Exatlon a ajuns din nou in spital. Fosta concurenta Kanal D a trecut prin clipe grele

Mariana de la Exatlon intampina din nou probleme de sanatate. Sportiva a ajuns pe patul de spital dupa un antrenamentele foarte dure la care se supune. Acest lucru s-a intamplat la scurt timp dupa ce a fost batuta de antrenorul ei. Iata ipostaza in care s-a pozat si care i-a ingrijorat pe fani! Mariana de .

Connect-R si Misha, din nou impreuna. Imaginile care au surprins pe toata lumea

Connect-R si Misha au divortat in anul 2017, dar au ramas buni prieteni de dragul fetitei lor, Maya. in plus, cei doi colaboreaza in continuare pentru diferite proiecte muzicale. Cei doi au putut fi vazuti recent impreuna pe platoruile de filmare, pentru ultimul videoclip al artistei. Connect-R si Misha, din nou impreuna pe platourile de .

CURS VALUTAR 27 noiembrie 2019. Euro se apropie, din nou, de 4,78 lei

CURS VALUTAR 27 noiembrie 2019. Euro se apropie, din nou, de 4,78 lei. Banca Nationala a Romaniei a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7792 leieuro, in crestere cu 0,06% fata de valoarea atinsa.

Se agita din nou spiritele la Petrolul

Infrangerea suferita de Petrolul luni, pe teren propriu, cu Gloria Buzau a incins din nou spiritele la Ploiesti, unde patimasi fani ai gazdelor i-au cerut demisia antrenorului Flavius Stoican.

Bucurestenii din Aviatiei, Fundeni si Colentina, din nou fara apa calda din cauza unor avarii

Peste 120 de blocuri din cartierele Aviatiei, Fundeni si Colentina au ramas din nou fara apa calda si caldura din cauza unei avarii la reteaua RADET. intr-un comunicat de presa, reprezentantii regiei promit ca lucrurile vor reveni la normal in 24 de ore. Acestia spun ca magistrala unde s-a produs avaria ar fi trebuit inlocuita cu 23 de ani in urma.

Google este reclamata din nou la UE de site-urile de comparare a preturilor cumparaturilor

Un numar de 41 de servicii de comparare a preturilor cumparaturilor au cerut autoritatilor Uniunii Europene din domeniul concurentei sa ia masuri impotriva Google, divizie a grupului Alphabet, pentru ca nu respecta un ordin din 2017, care ii cere sa ofere conditii egale companiilor concurente, ceea ce le pune in pericol existenta, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )