Libnet.ro
UNICEF

07:45

Nu mai exista WhatsApp pentru Windows Phone

Playtech Playtech,
Nu mai exista WhatsApp pentru Windows Phone

Desi pare o decizie greu de inteles si la aceasta ora nu se cunoaste vinovatul, WhatsApp nu mai exista in Windows Phone Store. Au trecut deja cativa ani de cand WhatsApp era disponibil pentru utilizatorii de Windows Phone. Din pacate, populara aplicatie de mesagerie instant a fost scoasa pe parcursul weekendului trecut din magazinul virtual de aplicatii al Microsoft. Fara ca cineva sa publice un comunicat de presa pe marginea acestui subiect, WhatsApp nu mai poate fi instalat de nici []. continuă pe Playtech

Uzina Dacia, la 15 ani de la preluarea Renault: mai exista loc de crestere?

Amprenta Renault la Uzina Dacia Mioveni se vede cel mai bine acum, dupa 15 ani de la preluarea de catre grupul francez, investitiile au ajuns la 2,2 miliarde de euro, numarul de angajati la 17. 000, numarul de modele la 8, productia la 343. 000 de.

Nu mai exista clasa de mijloc. Diferenta uriasa dintre saracie si bogatie, prezentata in cateva imagini

Societatea a fost impartita in trei clase: cei saraci, clasa de mijloc si cei bogati. Criza economica a distrus echilibrul, stergand astfel clasa de mijloc. O campanie realizata de mai multe ONG-uri din.

Esuarea adaptarii la noile tehnologii, cel mai mare risc pentru operatorii din telecomunicatii

Operatorii din telecomunicatii sunt nevoiti sa-si repozitioneze modelele de business si sa se adapteze noilor roluri determinate de numarul tot mai mare de tehnologii noi, altfel risca sa nu valorifice oportunitati majore de crestere, se arata in raportul EY - Top 10 risks in telecommunications 2014, potrivit unui comunicat Erst and Young EY) remis redactiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )