Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bianca Andreescu, interviu impresionant in limba romana, inainte de finala US Open. Ce spune despre Simona Halep. VIDEO

Playtech Playtech,
Bianca Andreescu, interviu impresionant in limba romana, inainte de finala US Open. Ce spune despre Simona Halep. VIDEO

Bianca Andreescu a oferit un interviu in limba romana cu putin timp inainte de finala US Open 2019. Sportiva canadiana de origine romana a vorbit si despre Simona Halep, pe care o poate depasi in clasamentul WTA daca o invinge pe Serena Williams. Meciul se joaca sambata seara, de la ora 23:00 si poate fi . continuă pe Playtech

Bianca Andreescu, mesaj emotionant pentru Romania inainte de US Open: incerc in fiecare an sa ma duc acolo Cuvinte magulitoare si pentru Simona Halep (VIDEO)

Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana care o infrunta pe Serena Williams in finala de la US Open sambata seara, a marturisit ca Simona Halep este jucatoarea pe care o admira cel mai.

Bianca Andreescu are Canada la picioare. Presa de peste Ocean exulta, dupa calificarea in semifinale: Seria excelenta continua

Bianca Andreescu, canadiana de origine romana proaspat calificata in semifinalele US Open, are presa din Canada la picioare, potrivit disport. ro. Bianca Andreescu a devenit prima canadianca ajunsa in.

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open. Joaca pentru trofeu cu Serena Williams

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open dupa ce a invins-o in penultimul act al competitiei pe Belinda Bencic locul 12 WTA) cu 7-6, 7-5. Sportiva canadiana de origine romana va juca pentru trofeu cu Serena Williams locul 8 WTA) sambata, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Bianca Andreescu s-a calificat in finala .

Cand joaca Bianca Andreescu finala US Open cu Serena Williams

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open, dupa 7-6, 7-5 cu Belinda Bencic si va juca in ultimul act al turneului de la New York impotriva Serenei Williams, sambata, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Pentru victoria din semifinale, sportiva canadiana de origine romana a primit un cec in valoare de 1,9 milioane .

Bianca Andreescu e campioana la US Open, dupa 6-3, 7-5 cu Serena Williams. A urcat peste Halep in clasamentul WTA. VIDEO

Bianca Andreescu a invins-o pe Serena Williams in finala de la New York cu 6-3, 7-5 si a castigat trofeul US Open chiar la debutul in aceasta competitie. Sportiva canadiana de origine romana a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA si a trecut peste Simona Halep. De asemenea, a devenit prima jucatoare de .

Pana la capat! Bianca Andreescu s-a calificat in finala de la US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a obtinut, joi noapte, calificarea in finala de la US Open.

Bianca Andreescu, in finala US Open. Serena Williams, adversara din ultimul act

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 19 ani), numarul 15 mondial, si veterana.

Bianca Andreescu, in finala la US Open, contra Serenei Williams

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 19 ani), numarul 15 mondial, si veterana americana Serena Williams 8 WTA), sextupla campioana la Flushing Meadows, se vor intalni in finala.

Bianca Andreescu, despre victoria cu Bencic si calificarea in finala US Open: Am castigat pentru ca am luptat pana la capat. Nu am renuntat deloc

La doar 19 ani si la prima participare pe tabloul principal de la US Open, Bianca Andreescu a reusit performanta de a ajunge pana in marea finala. Jucatoarea canadiana de origine romana a vorbit la conferinta de presa despre victoria din semifinale contra Belindei Bencic, precizand ca s-a impus in fata elvetiencei pentru ca nu a renuntat la lupta, mai ales ca in setul secund a fost condusa cu 5-2.

Bianca Andreescu e mai buna decat Simona Halep. Cum o lauda americanii

Jurnalistii americani de la publicatia Tennis Magazine scriu ca Bianca Andreescu a intrecut-o deja pe Simona Halep si prevad ca sportiva canadiana de origine romana va castiga trofeul US Open. Bianca s-a calificat in semifinale la New York si va juca impotriva sportivei Belinda Bencic pentru un loc in finala. Tennis Magazine: Bianca Andreescu a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )