Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Serena Williams, in finala de la US Open

Playtech Playtech,
Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Serena Williams, in finala de la US Open

Bianca Andreescu Serena Williams este finala de la US Open 2019. Meciul se joaca sambata, 7 septembrie 2019 si este transmis in direct de postul de televiziune Eurosport. Castigatoarea trofeului va primi un cec in valoare de 3. 000 de dolari. Eurosport transmite meciul Bianca Andreescu Serena Williams, finala de la US Open Bianca . continuă pe Playtech

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Belinda Bencic, in semifinale la US Open

Bianca Andreescu locul 15 WTA) joaca in semifinale la US Open impotriva sportivei Belinda Bencic locul 12 WTA). Partida este programata in noaptea de joi spre vineri, de la ora 3:30 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita online in format live video si text. Eurosport transmite la .

LiveText Bianca Andreescu vs Serena Williams 4-3

Bianca Andreescu se afla la o singura victorie distanta de primul titlu de Grand Slam din cariera, sportiva canadiana cu origini romanesti se va duela cu Serena Williams, campioana de sase ori la Flushing Meadows. Partida se va disputa pe arena Arthur Ashe, va incepe de la ora 23:00 ora Romaniei) si va fi in direct pe EuroSport si LiveText pe HotNews. ro.

US Open: Bianca Andreescu vs Serena Williams, duelul pentru titlu (de la ora 23:00)

Bianca Andreescu se afla la o singura victorie distanta de primul titlu de Grand Slam din cariera, sportiva canadiana cu origini romanesti se va duela cu Serena Williams, campioana de sase ori la Flushing Meadows. Partida se va disputa pe arena Arthur Ashe, va incepe de la ora 23:00 ora Romaniei) si va fi in direct pe EuroSport si LiveText pe HotNews. ro.

Bianca Andreescu e campioana la US Open, dupa 6-3, 7-5 cu Serena Williams. A urcat peste Halep in clasamentul WTA. VIDEO

Bianca Andreescu a invins-o pe Serena Williams in finala de la New York cu 6-3, 7-5 si a castigat trofeul US Open chiar la debutul in aceasta competitie. Sportiva canadiana de origine romana a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA si a trecut peste Simona Halep. De asemenea, a devenit prima jucatoare de .

Serena, discurs demn de o mare campioana: Cum a vorbit despre Bianca Andreescu, adversara ei din finala

Serena Williams 8 WTA) e cea mai buna jucatoare din istoria tenisului feminin, dar, in ciuda statutului ei, a avut mereu o atitudine eleganta la adresa rivalelor.

Bianca Andreescu, mesaj emotionant pentru Romania inainte de US Open: incerc in fiecare an sa ma duc acolo Cuvinte magulitoare si pentru Simona Halep (VIDEO)

Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana care o infrunta pe Serena Williams in finala de la US Open sambata seara, a marturisit ca Simona Halep este jucatoarea pe care o admira cel mai.

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open. Joaca pentru trofeu cu Serena Williams

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open dupa ce a invins-o in penultimul act al competitiei pe Belinda Bencic locul 12 WTA) cu 7-6, 7-5. Sportiva canadiana de origine romana va juca pentru trofeu cu Serena Williams locul 8 WTA) sambata, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Bianca Andreescu s-a calificat in finala .

Bianca Andreescu, interviu impresionant in limba romana, inainte de finala US Open. Ce spune despre Simona Halep. VIDEO

Bianca Andreescu a oferit un interviu in limba romana cu putin timp inainte de finala US Open 2019. Sportiva canadiana de origine romana a vorbit si despre Simona Halep, pe care o poate depasi in clasamentul WTA daca o invinge pe Serena Williams. Meciul se joaca sambata seara, de la ora 23:00 si poate fi .

Cand joaca Bianca Andreescu finala US Open cu Serena Williams

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open, dupa 7-6, 7-5 cu Belinda Bencic si va juca in ultimul act al turneului de la New York impotriva Serenei Williams, sambata, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Pentru victoria din semifinale, sportiva canadiana de origine romana a primit un cec in valoare de 1,9 milioane .

LIVE Finala de la US Open: Serena Williams - Bianca Andreescu

De la 23:00 transmitem live text sambata seara finala feminina de la US Open, meci care le opune pe Serena Williams si Bianca Andreescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )