Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Serena Williams, finala de la Wimbledon 2019. Surpriza pentru romani

Playtech Playtech,
Cine transmite la TV meciul Simona Halep Serena Williams, finala de la Wimbledon 2019. Surpriza pentru romani

Simona Halep Serena Williams este marea finala de la Wimbledon 2019. Meciul se va disputa sambata, 13 iulie, de la ora 16:00. Simona a urcat deja pe locul 4 in clasamentul WTA si se va mentine pe aceasta pozitie indiferent de rezultatul din partida cu Serena. Simona Halep Serena Williams, finala de la . continuă pe Playtech

Cat costa biletele pentru finala Wimbledon. Interes maxim pentru meciul Simona Halep Serena Williams

Finala de la Wimbledon din acest an a starnit interesul fanilor tenisului, chiar daca pretul biletelor la meciul Simona Halep Serena Williams a fost destul de piperat. Organizatorii au anuntat ca toate tichetele puse in vanzare au fost epuizate. Printre spectatori se vor afla si Meghan Markle si Kate Middleton. S-au vandut toate biletele .

VIP-uri regale in tribuna meciului Simona Halep Serena Williams. Meghan Markle si Kate Middleton vor fi acolo

Simona Halep si Serena Williams se dueleaza sambata, 13 iulie 2019, in marea finala de la Wimbledon. in tribuna si-au anuntat prezenta Meghan Markle si Kate Middleton, care au mai asistat impreuna la meciuri de tenis. Simona este incantata ca va juca la Londra in fata VIP-urilor regale. Meghan Markle si Kate Middleton, in tribuna .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Shuai Zhang din sferturi, la Wimbledon 2019

Simona Halep- Shuai Zhang, in sferturi la Wimbleddon. Campioana noastra a reusit o noua performanta importanta, calificarea in sfert de finala, acolo unde a mai ajuns in anul 2016 si 2017. Cine transmite meciul de azi, 9 iulie? Cine transmite meciul dintre Halep si Zhang? Simona Halep a invins-o pe Cori Gauff in doua seturi .

Halep - Serena Williams, finala feminina de la Wimbledon, sambata, de la ora 16.00

Finala feminina de la Wimbledon, dintre Simona Halep si Serena Williams, va avea loc, sambata, de la.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Elina Svitolina din semifinalele de la Wimbledon 2019

Simona Halep si Elina Svitolina se dueleaza azi, 11 iulie, in semifinalele turneului la Wimbledon. Care este ora la care joaca cele doua mari sportive si cine transmite meciul? Cine transmite meciul dintre Halep si Svitolina? Simnoa Halep, ocupanta locului 7 WTA, in varsta de 27 de ani, se va duela astazi cu Elina Svitolina .

Wimbledon: Ducesele de Cambridge si Sussex vor asista la finala dintre Simona Halep si Serena Williams

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, vor asista, sambata, la finala feminina a turneului de la Wimbledon, dintre Simona Halep si Serena Williams, informeaza independent. co. uk.

Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon. Ce ar face daca ar fi antrenorul Simonei

Ilie Nastase, singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, este sigur ca Simona Halep va iesi victorioasa din lupta. Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon Ilie Nastase a declarat, joi, intr-un interviu pentru Digisport, ca Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca .

Wimbledon: Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in finala de la All England Club

Barbora Strycova a rezistat mai putin de o ora impotriva Serenei Williams 59 de minute), americanca reusind sa obtina calificarea in finala de la Wimbledon dupa o victorie categorica s-a jucat intr-o singura directie) in doua seturi, scor 6-1, 6-2. in marea finala de la All England Club, Serena va da peste Simona Halep.

DigiSport: A mai slabit 20 de grame. Trebuie sa o ridice cu macaraua! Serena Williams, ironizata inaintea finalei cu Simona Halep

Simona Halep - Serena Williams este marea finala din acest an a turneului de la All England Club. Desi statistica nu ii este favorabila, Simona are prima sansa in finala de sambata cu Serena.

PREMIERA: Simona Halep, calificata in finala turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, astazi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )