Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce porecla a primit Meghan Markle, dupa ce a aplaudat-o pe Simona Halep din tribuna de la Wimbledon

Playtech Playtech,
Ce porecla a primit Meghan Markle, dupa ce a aplaudat-o pe Simona Halep din tribuna de la Wimbledon

Simona Halep a invins-o sambata, 13 iulie, pe Serena Williams, iar luni s-a intors acasa cu marele trofeu de la Wimbledon 2019. La meciul istoric au fost prezente personalitati din toate colturile lumii, printre care si Meghan Markle, care a reusit sa-si faca dusmani si de aceasta data. Meghan Markle a primit o noua porecla, . continuă pe Playtech

Ducesele Kate si Meghan au aplaudat-o in picioare pe Simona Halep, castigatoarea de la Wimbledon VIDEO

Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle au participat la finala de la Wimbledon dintre Simona Halep si americanca Serena Williams, incheiata cu victoria romancei. Cele doua membre ale familiei regale britanice au reusit sa atraga atentia in momentul in care si-au facut aparitia.

Gheorghe Hagi, reactie incredibila dupa ce Simona Halep a invins la Wimbledon

Gica Hagi a avut o prima reactie, dupa victoria Simonei Halep de la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici! Felicitari, Simona Halep si multumim pentru ca duci Romania in elita sportului mondial!, a scris.

Oaspeti de marca la triumful lui Halep de la Wimbledon: Kate Middlenton si Meghan Markle au aplaudat in picioare victoria romancei. Theresa May, prezenta si ea la meci (FOTO)

Simona Halep a scris istorie sambata si a castigat turneul de la Wimbledon, invingandu-o in mod categoric pe Serena Williams, scor 6-2 6-2. Succesul a avut loc in fata unui public numeros plin de.

Beyonce, cea mai indrazneataaparitiela premiera Lion King: Ducii de Sussex, printre invitati. Ce sfat a primit Meghan de la cantareata FOTO VIDEO

A avut loc premiera din Londra a filmului live-action The Lion King, in care Beyonce 37 de ani) isi imprumuta vocea pentru personajul Nala, eveniment in cadrul caruia au fost prezenti cantaretul Elton John 72 de ani) si Ducesa Meghan Markle 37 de ani), alaturi de Printul Harry 34 de ani). Cantareata americana a avut cea mai indrazneata aparitie.

Meghan Markle, prima aparitie pe Red Carpet dupa nastere

La mai bine de doua luni dupa ce a devenit pentru prima oara mamica, Meghan Markle a bifat weekend-ul acesta prima aparitie pe Red Carpet dupa nastere. Iata ce a purtat! .

Motivul pentru care Meghan n-a felicitat-o personal pe Simona Halep! Are legatura cu Kate, iar Serena o apara pe Ducesa

Simona Halep si-a indeplinit sambata cel mai mare vis, reusind sa castige, la Londra, celebrul turneu Wimbledon. inainte de marea finala, Simona Halep a afirmat ca ar dori ca in loja regala aflata in.

Meghan Markle si Beyonce, intalnire de gradul 0. Ce s-a intamplat intre cele doua FOTO

Dupa ce ducii de Sussex au participat la finala feminina de la Wimbledon, printul Harry si Meghan Markle au onorat invitatia la premiera europeana a filmului Lion King, din 14 iulie. Si daca e premiera, intalnire de gradul 0 sa fie, caci Markle s-a intalnit pentru prima data fata in fata cu Beyonce. Ce s-a .

Cati bani ia Simona Halep de la Nike, dupa ce a castigat Wimbledonul. Suma e fabuloasa

Dupa ce a triumfat la Wimbledon si a primit din partea organizatorilor turneului un cec in valoare de 2,9 milioane de dolari, Simona Halep a primit o veste buna din partea sponsorului tehnic. Nike a anuntat ca ii va oferi Simonei un premiu in valoare de 1 milion de dolari pentru performanta de la Londra.

Ce pretentii de diva a avut Meghan Markle la Wimbledon: Nu e de mirare ca exista un val de resentimente fata de Ducii de Sussex

Ducesa de Sussex, Meghan Markle 37 de ani), a avut cateva pretentii in turneul Wimbledon 2019, unde a incurajat-o din tribune pe buna sa prietena, tenismena Serena Williams 37 de ani), motiv pentru care a starnit critici, un jurnalist caracterizandu-i dorintele ca fiind de diva.

DigiSport: Simona Halep, jefuita de englezi! Suma reala castigata de Simo, dupa performanta uriasa de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon si, alaturi de trofeu, a primit si un CEC important, de 2. 6 milioane de euro. Totusi, romanca de 27 de ani se va intoarce acasa cu o suma mult mai mica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )