Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presa straina il pune la zid pe Radu Banciu, dupa ce acesta a numit-o maimuta pe Serena Williams

Playtech Playtech,
Presa straina il pune la zid pe Radu Banciu, dupa ce acesta a numit-o maimuta pe Serena Williams

Presa straine are cerneala de varsat si pe numele lui Radu Banciu. Jurnalistii de peste hotare l-au pus la zid pe realizatorul TV, dupa ce a numit-o maimuta pe Serena Williams. Radu Banciu a dat lovitura. A numit-o maimuta pe Serena Williams si a ajuns in presa straina. Numele lui Radu Banciu a ajuns in . continuă pe Playtech

Digisport: Presa straina reactioneaza dupa derapajul lui Radu Banciu. Ce a putut sa spuna despre Serena Williams si decizia luata de CNCD

Jurnalistul Radu Banciu 49 de ani) a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cu suma de 8. 000 de lei aproximativ 1. 700 de euro), pentru remarci rasiste la adresa Serenei Williams.

Serena Williams l-a facut celebru pe Radu Banciu! Presa mondiala, socata de ce se poate spune la un post TV din Romania

Radu Banciu 49 de ani) foloseste, frecvent, in emisiunea sa de la B1TV, un limbaj care, in alte tari, ar fi de neconceput pentru un jurnalist. Ultima sa iesire la adresa Serenei Williams a facut valuri si in presa internationala.

Radu Banciu: Victor Ponta, asa s-ar auzi, n-ar fi foarte incantat sa distruga PSD. Daca pleaca Dancila si numeste un om de al lui, ar fi un om multumit (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca Victor Ponta nu doreste neaparat sa distruga PSD, ci mai degraba sa numeasca un om de al lui la Palatul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )