Libnet.ro
UNICEF

20:15

Program complet Untold 2019. Cand intra in scena Armin van Buuren, David Guetta sau Martin Garrix

Playtech Playtech,
Program complet Untold 2019. Cand intra in scena Armin van Buuren, David Guetta sau Martin Garrix

Cea de-a cincea editie Untold debuteaza in aceasta seara la Cluj Napoca. Timp de patru zile, iubitorii acestui festival sunt invitati sa ia parte la un spectacol unic, in care se vor regasi peste 200 de artisti. Invitatul special al acestei editii va este Robbie Williams, insa pe scena vor urca si alte nume cunoscute . continuă pe Playtech

Program Untold 2019: joi, 1 august. Cine intra pe scena astazi la Cluj

Untold revine cu editia cu numarul 5! Organizatorii le-au pregatit mari surprize festivalierilor si anul acesta. Cine va intra pe scena in prima zi a uriasului spectacol? Iata programul pentru ziua de joi, 1 august! Program Untold 2019 pentru joi, 1 august Dupa ce programul a fost facut public, organizatorii au tinut sa precizeze regulile .

Live Stream Online Untold 2019. Vezi VIDEO de la festivalul din Cluj

Pentru prima zi de Untold 2019 se anunta cod portocaliu de ploi la Cluj, dar acest aspect este mai putin important. Daca oamenii s-au adunat, sa inceapa distractia! Urmareste Live Stream Online festivalul. Live Stream Online Untold 2019 Cea de-a cincea editie a Untold va avea loc in intervalul 1 4 august la Cluj-Napoca.

Lineup-ul pe zile la Untold 2019. Programul de vineri, sambata si duminica

Neversea si Electric Castle s-au dus, iar locul unde se vor mai distra pe vara aceasta festivalierii este Untold! Festivalul din urma a schimbat total perceptia strainilor asupra tarii. Care este progamul mult asteptat de cei care vor urma sa se distreze fara pauza? Lineup-ul pe zile le Untold 2019 Abonamentele pentru cele 4 zile .

Pregatiri pentru Untold 2019: cazare la preturi de pana la 10 ori mai mari, trafic infernal si un santier enorm cu o zi inaintea inceperii festivalului

Aproape 400. 000 de oameni sunt asteptati la Cluj, in intervalul 1-4 august, la Untold, dupa ce anul trecut organizatorii au raportat o prezenta de 355. 000 de persoane.

Starul irlandez Ronan Keating, recital la Cerbul de Aur 2019: cand va urca pe scena festivalului

Starul irlandez Ronan Keating 42 de ani) va canta pe scena festivalului Cerbul de Aur 2019, in Piata Sfatului din Brasov, piese renumite precum When You Say Nothing at All si If Tomorrow Never Comes.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )