Libnet.ro
UNICEF

09:45

Serena Williams, imaginile pe care nu le-ai vazut niciodata. Detalii nestiute despre dramele din trecutul ei

Playtech Playtech,
Serena Williams, imaginile pe care nu le-ai vazut niciodata. Detalii nestiute despre dramele din trecutul ei

Serena Williams este adversara Simonei Halep in finala de la Wimbledon 2019. in cariera sa a castigat 39 de titluri de Grand Slam si a ajuns sa fie considerata cea mai buna jucatoare din istoria tenisului. Viata ei nu a fost insa lipsita de greutati. Putini sunt cei care stiu dramele care i-au marcat trecutul. continuă pe Playtech

Ilie Nastase recidiveaza. A jignit-o din nou pe Serena Williams: A slabit, trebuie sa o ridice cu macaraua!

Ilie Nastase o tine pe Serena Williams din jignire in jignire. Ce spune fostul mare tenismen roman despre sportiva care va juca sambara in finala de la Wimbledon cu Simona Halep? Ilie Nastase, jigniri fara precedent pentru Serena Williams Ilie Naastase ii aduce iar mari jigniri Serenei Williams, una dintre cele mai cunoscute jucatoare din .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Serena Williams, finala de la Wimbledon 2019. Surpriza pentru romani

Simona Halep Serena Williams este marea finala de la Wimbledon 2019. Meciul se va disputa sambata, 13 iulie, de la ora 16:00. Simona a urcat deja pe locul 4 in clasamentul WTA si se va mentine pe aceasta pozitie indiferent de rezultatul din partida cu Serena. Simona Halep Serena Williams, finala de la .

VIP-uri regale in tribuna meciului Simona Halep Serena Williams. Meghan Markle si Kate Middleton vor fi acolo

Simona Halep si Serena Williams se dueleaza sambata, 13 iulie 2019, in marea finala de la Wimbledon. in tribuna si-au anuntat prezenta Meghan Markle si Kate Middleton, care au mai asistat impreuna la meciuri de tenis. Simona este incantata ca va juca la Londra in fata VIP-urilor regale. Meghan Markle si Kate Middleton, in tribuna .

Cat costa biletele pentru finala Wimbledon. Interes maxim pentru meciul Simona Halep Serena Williams

Finala de la Wimbledon din acest an a starnit interesul fanilor tenisului, chiar daca pretul biletelor la meciul Simona Halep Serena Williams a fost destul de piperat. Organizatorii au anuntat ca toate tichetele puse in vanzare au fost epuizate. Printre spectatori se vor afla si Meghan Markle si Kate Middleton. S-au vandut toate biletele .

Serena Williams n-a uitat infrangerea din Singapore: Halep nu poate fi subestimata

O singura data a invins-o Simona Halep pe Serena Williams in zece intalniri directe, dar a fost o bataie pe care americanca sa o tina minte.

Simona Halep prefateaza finala cu Serena Williams: Respect enorm tot ce a realizat ea, dar acum ma simt mai puternica mental in fata ei

Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, joi, ca finala cu Serena Williams va fi o mare provocare, dar a invatat din confruntarile cu jucatoarea americana ca are o sansa si acum se simte mai puternica mental fata de cum era la meciurile precedente. Ea a mai afirmat ca faptul ca va juca in ultimul act este un vis devenit realitate pentru mama sa si a mentionat, glumind, ca se va arunca in Tamisa indiferent de rezultat. Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata eiSimona Halep, in finala la Wimbledon 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil .

Ion Tiriac, noi declaratii despre Serena Williams:Babuta are 36 de ani sau 37, mai are si kilogramele pe care le are

Ion Tiriac a vorbit din nou despre Serena Williams, una dintre jucatoareel la adresa careia nu a avut cele mai frumoase aprecieri, de-a lungul timpului.

VIDEO Serena Williams, serviciul primit de la un barbat si returul care sfideaza orice defensiva

Andy Murray si Serena Williams au obtinut calificarea in optimile probei de dublu mixt de la Wimbledon, iar americanca a reusit lovitura zilei pe serviciul lui Fabrice Martin.

Serena Williams amendata la Wimbledon

Fosta lidera mondiala Serena Williams a fost amendata de organizatorii turneului de la Wimbledon, competitie de Grand Slam care se disputa in aceste zile.

Wimbledon: Ducesele de Cambridge si Sussex vor asista la finala dintre Simona Halep si Serena Williams

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, vor asista, sambata, la finala feminina a turneului de la Wimbledon, dintre Simona Halep si Serena Williams, informeaza independent. co. uk.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )