Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIP-uri regale in tribuna meciului Simona Halep Serena Williams. Meghan Markle si Kate Middleton vor fi acolo

Playtech Playtech,
VIP-uri regale in tribuna meciului Simona Halep Serena Williams. Meghan Markle si Kate Middleton vor fi acolo

Simona Halep si Serena Williams se dueleaza sambata, 13 iulie 2019, in marea finala de la Wimbledon. in tribuna si-au anuntat prezenta Meghan Markle si Kate Middleton, care au mai asistat impreuna la meciuri de tenis. Simona este incantata ca va juca la Londra in fata VIP-urilor regale. Meghan Markle si Kate Middleton, in tribuna . continuă pe Playtech

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Serena Williams, finala de la Wimbledon 2019. Surpriza pentru romani

Simona Halep Serena Williams este marea finala de la Wimbledon 2019. Meciul se va disputa sambata, 13 iulie, de la ora 16:00. Simona a urcat deja pe locul 4 in clasamentul WTA si se va mentine pe aceasta pozitie indiferent de rezultatul din partida cu Serena. Simona Halep Serena Williams, finala de la .

Cat costa biletele pentru finala Wimbledon. Interes maxim pentru meciul Simona Halep Serena Williams

Finala de la Wimbledon din acest an a starnit interesul fanilor tenisului, chiar daca pretul biletelor la meciul Simona Halep Serena Williams a fost destul de piperat. Organizatorii au anuntat ca toate tichetele puse in vanzare au fost epuizate. Printre spectatori se vor afla si Meghan Markle si Kate Middleton. S-au vandut toate biletele .

Wimbledon: Ducesele de Cambridge si Sussex vor asista la finala dintre Simona Halep si Serena Williams

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, vor asista, sambata, la finala feminina a turneului de la Wimbledon, dintre Simona Halep si Serena Williams, informeaza independent. co. uk.

Halep - Serena Williams, finala feminina de la Wimbledon, sambata, de la ora 16.00

Finala feminina de la Wimbledon, dintre Simona Halep si Serena Williams, va avea loc, sambata, de la.

DigiSport: A mai slabit 20 de grame. Trebuie sa o ridice cu macaraua! Serena Williams, ironizata inaintea finalei cu Simona Halep

Simona Halep - Serena Williams este marea finala din acest an a turneului de la All England Club. Desi statistica nu ii este favorabila, Simona are prima sansa in finala de sambata cu Serena.

Cand se joaca Simona Halep Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Ora oficiala a meciului

Simona Halep Elina Svitolina Ucraina) se joaca in semifinale la Wimbledon, joi, 11 iulie 2019. in celalalt meci al zilei, Serena Williams SUA) se va duela cu Barbora Strycova Cehia). invingatoarele se vor intalni in marea finala, programata sambata, 13 iulie. Simona Halep Elina Svitolina si Serena Williams Barbora Strycova, in semifinale .

Simona Halep prefateaza finala cu Serena Williams: Respect enorm tot ce a realizat ea, dar acum ma simt mai puternica mental in fata ei

Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, joi, ca finala cu Serena Williams va fi o mare provocare, dar a invatat din confruntarile cu jucatoarea americana ca are o sansa si acum se simte mai puternica mental fata de cum era la meciurile precedente. Ea a mai afirmat ca faptul ca va juca in ultimul act este un vis devenit realitate pentru mama sa si a mentionat, glumind, ca se va arunca in Tamisa indiferent de rezultat. Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata eiSimona Halep, in finala la Wimbledon 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil .

Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata ei

Aflata pentru al doilea an consecutiv in finala de la Wimbledon, Serena Williams a vorbit la conferinta de presa despre partida cu Simona Halep. Americanca a avut cuvinte de lauda despre Halep, precizand ca nu poate fi subestimata. Serena a afirmat ca nu a uitat infrangerea in fata romancei la Turneul Campioanelor 2014, scor 6-2, 6-0).

Gluma facuta de Simona Halep, inainte de finala cu Serena Williams - VIDEO

Simona Halep joaca maine finala de la Wimbledon impotriva Serenei Williams. Simona Halep a devenit prima sportiva din Romania care se califica in finala de la Wimbledon. Fostul lider mondial a trecut in.

Serena Williams abia asteapta finala cu Simona Halep: Mereu au fost meciuri grele cu ea

Simona Halep si Serena Williams se vor lupta, sambata, pentru trofeul pus in joc la Wimbledon dupa evolutii entuziasmante de ambele parti in cele doua saptamani ale Grand Slam-ului londonez.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )