Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum asculti orice radio din lume online cu ajutorul Radio Garden

Playtech Playtech,
Cum asculti orice radio din lume online cu ajutorul Radio Garden

Sunt foarte multe site-uri si aplicatii dedicate pentru radio online, dar un nou site te ajuta sa asculti orice radio din lume navigand pe un glob pamantesc. Daca vrei sa stii cum asculti orice radio din lume, s-ar putea sa fie suficient sa pornesti un vechi Winamp pe Windows sau iTunes pe Mac. Pe langa []. continuă pe Playtech

Ea este cea mai filantroapa vedeta din lume

Artista americana Beyonce, care si-a folosit celebritatea pentru a determina anumite schimbari sociale pe plan mondial, a fostd esemnata cea mai filantropa vedeta din lume. Pe locul doi in Celebs.

Manuel Neuer a fost ales cel mai bun portar din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Fotbalistul Manuel Neuer, portarul echipei Bayern Munchen si al nationalei Germaniei, a fost desemnat cel mai bun portar din lume in anul 2016.

Bloomberg: Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 237 de miliarde de dolari, in 2016

Intr-un an in care votantii populisti au remodelat politica din Europa si SUA, cei mai bogati oameni din lume incheie anul 2016 cu 237 de miliarde de dolari mai mult decat aveau la inceputul anului, transmite Bloomberg, citat de Agerpres. Pe fondul datelor economice dezamagitoare din China, votul Marii Britanii in favoarea iesirii din UE Brexit) si alegerea miliardarului Donald Trump in functia de presedinte al SUA, cei mai norocosi oameni ai planetei au castigat pana la inchiderea sedintei bursiere din 27 decembrie 4. 400 de miliarde de dolari, in crestere cu 5,7% fata de 2015, conform indicelui Bloomberg Billionaires.

Acest oras are primul drum solar din lume

Primul drum solar din lume a fost instalat in Franta, reusind sa atraga atat laude, cat si critici din partea celor ce au studiat proiectul. Acest drum solar este cunoscut ca Wattway si a fost instalat pe drumul RD5 din Normandia. inainte de instalare, panourile solare au fost testate in patru parcari din Franta. Alegerea [].

Care este cea mai scumpa insula privata din lume: A fost cumparata cu 600 de milioane de dolari!

Fiind detinuta de CEO-ul grupului international Oracle, Larry Ellison, insula Lanai este cea mai scumpa insula privata din intreaga lume. Lanai este situata in arhipelagul hawaiian, a sasea.

Unul dintre cei mai duri dictatori din lume a incetat din viata: Acesta a supus populatia la tortura, asasinate si numeroase represalii

Generalul Gregorio Goyo Alvarez, care a condus Uruguayul intre 1981 si 1985 si a fost ultimul dictator instalat la putere dupa lovitura de stat din 1973, a decedat miercuri la varsta de 91 de.

Unul dintre cei mai duri DICTATORI din lume A MURIT: Acesta a supus populatia la tortura, asasinate si numeroase represalii

Generalul Gregorio Goyo Alvarez, care a condus Uruguayul intre 1981 si 1985 si a fost ultimul dictator instalat la putere dupa lovitura de stat din 1973, a decedat miercuri la varsta de 91 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )