Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cel mai stupid incarcator wireless e mai util decat pare

Playtech Playtech,
Cel mai stupid incarcator wireless e mai util decat pare

Iti place sa-ti incarci wireless telefonul? Acest gadget cu siguranta nu-ti va placea si asta din cauza inutil. E un acumulator necesar, inclus intr-un obiect urat si inutil. De ce spun asta? Pentru ca acest incarcator wireless se prezinta clientului sub forma unei sticle si nici macar nu e una asemanatoare bauturii tale preferate. La []. continuă pe Playtech

Cel mai mic pret intotdeauna ascunde ceva

Pretul cel mai mic nu garanteaza concediul cel mai reusit, iar clientii trebuie sa inteleaga ca apeland la agentii obscure se expun unor riscuri, declara prim vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT) si directorul general al agentiei de turism Corali Holidays, Dumitru Luca.

Comisia Iordache ncepe joi modificarile pe Codul Penal. Cel mai asteptat articol: abuzul n serviciu

Comsisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, se intruneste joi pentru a discuta modificarile la Codul penal, amanate in mai multe randuri. Cel mai asteptat articol este cel privind infractiunea de abuz in serviciu, care il vizeaza in mod direct pe Liviu Dragnea. Florin Iordache a declarat in mai multe randuri ca sustine o redefinire a infractiunii si nu impunerea unui prag valoric pentru prejudiciu.

The Guardian: Romnia vs Argentina (CM 1994), cel mai frumos meci din istoria Cupei Mondiale - 90 de minute de fotbal absolut sublim si fascinant

Jurnalistul Craig McCracken de la publicatia The Guardian este de parere ca cel mai frumos meci din istoria Cupei Mondiale de fotbal est cel dintre Romania si Argentina, din optimile editiei din 1994, cand tricolorii s-au impus cu 3-2. Exista un singur raspuns logic si rational la intrebarea care este cel mai frumos meci din istoria Cupei Mondiale. Titlul ii apartine, fara echivoc, meciului din optimile CM 1994, disputat intre Romania si Argentina, se arata pe site-ul The Guardian.

Pinalti ajunge iar la inchisoare. Gheorghe Stefan, condamnat cu executare in cel mai vechi proces cu DNA

Curtea de Apel Bacau l-a condamnat pe Gheorghe Stefan, fostul primar din Piata Neamt, la 3 ani si 3 luni de inchisoare cu executare in cel mai vechi proces pe care procurorii DNA i l-au intentat. Instanta a.

Aeroportul care urmeaza sa devina cel mai mare din lume

La un secol, dupa ce a fost deschis ca o pista pe iarba intr-o localitate din vestul Londrei, Heathrow ar putea fi transformat in cel mai mare aeroport din lume ca urmare a unei decizii controversate a.

Afaceri la sate: Romnia are cel mai mare numar de ferme din UE, dar productia e foarte slaba

Romania are cel mai mare numar de ferme din Uniunea Europeana, insa marea majoritate sunt mici si au productie foarte slaba, potrivit unor statistici publicate joi de Eurostat.

Cel mai puternic si performant Aston Martin e aici: DBS Superleggera vine cu 725 CP si face 0-100 km/h in 3.4 secunde

Vesti bune pentru fanii Aston Martin. Brandul britanic a dezvaluit astazi primele imagini cu noul varf de gama, DBS Superleggera. Modelul este cel mai performant produs care iese pe portile fabricii Aston din Gaydon.

The Guardian: Victoria Romaniei impotriva Argentina, din 1994, cel mai frumos meci din istoria Campionatului Mondial de fotbal

Jurnalistii Craig McCracken de la The Guardian sustine ca meciul Romania - Argentina de la Campionatul Mondial din 1994 este cel mai frumos din istoria turneului final. Exista un singur raspuns corect si rati.

The Guardian: Victoria Romaniei impotriva Argentinei, din 1994, cel mai frumos meci din istoria Campionatului Mondial de fotbal

Jurnalistii Craig McCracken de la The Guardian sustine ca meciul Romania - Argentina de la Campionatul Mondial din 1994 este cel mai frumos din istoria turneului final. Exista un singur raspuns corect si rati.

Cel mai recent lungmetraj al lui Radu Jude, imi este indiferent daca in istorie vom intra ca barbari, va avea premiera mondiala la Karlovy Vary

Imi este indiferent daca in istorie vom intra ca barbari, cel mai recent lungmetraj, scris si regizat de Radu Jude, va avea premiera mondiala pe 2 iulie, in cadrul Festivalului International de Film de la Karlovy Vary. in cinematografele din Romania va rula incepand cu 28 septembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )